Tészta: 4 tojás sárgáját, 20 dkg porcukorral, 20 dkg rámával, 1 vaníliáscukorral, citromhéjjal habosra keverünk, majd hozzáadunk 20 dkg rétes lisztet, 1 kávés kanál szódabikarbónát, és a 4 tojás keményre vert fehérjét, megsütjük és kihűtjük.
Citromos máz:
14 dkg porcukor átszitálva, 1 evőkanál forróvíz, 2 evőkanál citromlé, 1 kávés kanál olaj, ha megszilárdult, kevés csokival megrácsozzuk.
. Én 1,5 adag citrom mázat csináltam, majd kiszaggattam..
1. A megtisztított/megmosott epret (gyümölcsöt) villával széttörjük (vagy géppel is lehet, csak maradjanak benne kisebb darabok is). Majd összekeverjük az ízlés szerinti kristálycu...
Elkészítési idő: 30 perc+ hűtés Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit a kenyérsütő gép üstjébe tesszük (az olvasztott vaj utoljára kerüljön bele, de már ne legyen forró!), dagasztó programon elindítjuk, majd ha elkészült a tészta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNe ne kapcsold be a sütőt, most nem lesz rá szükséged. A keményítőt keverd össze a 4 evőkanál cukorral és adj hozzá egy bögre tejet, folyamatosan kevergesd, hogy sima legyen. A mar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű