25 dkg vaj (ráma), 25 dkg cukor, 1 vaníliás cukor, csipet só, kikeverünk, 35 dkg liszt, 6 tojás, 1 sütőpor, 32x38-as tepsibe a fele, a maradék tésztába 2 evő kanál kakaó, 3 evő kanál tej, ez rá a világos tésztára, eloszlatjuk a lecsöpögtetett meggyet, Krém: 0,5 l tej, 1 vanília puding, 25 dkg ráma, 20 dkg porcukor hullám
Elkészítése: A rámát megolvasztani belekeverni a cukrot. A liszthez hozzáadjuk a sütőport, a szódabikarbónát, a csipet sót, a kakaóport és elkeverjük. A lisztes keveréket hozzáadju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét külön, majd a cukorral keményre verjük. Egyszerre adjuk majd hozzá a sütőporral elkevert lisztet és a tojások sárgáját, végül hozzákeverjük az olvasztott vajat i...
Elkészítési idő: gyors Nehézség: KönnyűA hozzávalókat egy nagy tálba öntjük, majd jó alaposan összedolgozzuk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, majd 200 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. A krém elkész...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűElőször a piskóta lapot készítjük el. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéket kemény habbá verjük. A sárgájákat kihabosítjuk a cukorral, elkeverjük benne a tejfölt, majd összefo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű