50 dkg gesztenyét, 25 dkg darált keksz, 5dkg ráma( én egy picivel többet tettem bele), rumaroma, kevés tej, jól összedolgozzuk, kinyújtjuk, 5 dl tejben 1cs. vaníliás pudingport megfőzünk, és hűlni hagyjuk, 25 dkg rámát, 20 dkg porcukorral kikavarunk és a kihűlt pudingot is hozzá adjuk, a gesztenyére a krém fele, erre rumaromás tejben forgatott babapiskóta, krém másik fele, tetejére tejszínhab( nekem hullala), erre csoki reszelék, vagy torta dara.
A száraz alapanyagokat elkeverjük. Ezután elmorzsoljuk benne a vajat, majd a két tojás sárgájával összegyúrjuk. A tejfölt fokozatosan adagoljuk hozzá, hogy jól formázható, nyújthat...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét kemény habbá verjük, apránként a cukrot is hozzáadjuk. A lisztet a sütőporral és a kókuszreszelékkel összekeverjük, majd óvatos mozdulatokkal – hogy ne törjük – hab...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 40 dkg liszttel elkeverjük a sütőport, a csipet sót, majd a 25 dkg rámával alaposan elmorzsoljuk. Ezután belekeverjük a porcukrot, és a vaníliáscukrot. Hozzáadjuk a tojássárgájá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrjuk a tésztához a lisztet szódabikarbónával, cukorral, tojással, sóval és vajjal. Kétfelé vesszük a masszát. Hozzágyúrjuk az egyikhez a kimaradt kakaót. Minimum 1 órára...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű