2 dl tejben, 2 dkg élesztőt, pici cukorral felfuttatunk, 60 dkg liszt, 1 teás kanál só, 2 evőkanál cukor, 40 g. olaj, 1 tojás, 100 g. joghurt( én 1 kis dobozosat tettem bele), bedagasztani, duplájára keleszteni, 10 egyenlő részre osztani, megformázni, tepsibe rakni, ismét keleszteni, majd felvert tojással lekenni, szezámmaggal megszórni, teszek a sütő aljára egy edénybe vizet gőzölni, így sütöm 18-20 percet,
A tejet a cukorral meglangyosítjuk, felfuttatjuk benne az élesztőt. A lisztet a sikérrel együtt egy nagy tálba szitáljuk, közepébe mélyedést készítünk. Beleütjük a tojást, hozzáadj...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA langyos vízben keverd el az élesztőt. Mérj ki 300 g lisztet egy tálban, majd add hozzá az élesztős vizet, fakanállal dolgozd össze. A liszt maradék részét keverd össze a sóval, é...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA voroshagymat vekony szeletekre vagjuk, es 1 ek olivaolajon aranyszinure piritjuk, egy lehelletnyi sot is szorunk ra mig dinsztelodik. Ha elkeszult, felre tesszuk . Az ujhagyma...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Az élesztőt kevés langyos, cukros tejben megkelesztjük. 2. Nagyobb méretű tálba öntjük az étolajat, a sót, a maradék cukrot, és a megkelt élesztővel jól összekeverjük. 3...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz