A tészta bolti leveles tészta. Nekem volt 1cs 450g-os és 1 cs 270g-os. A nagyobbikat gáztepsi méretre nyújtottam, a kisebbiket szintén,de ezt felszeleteltem sütés elött. Meggyes krém: 1 ü. meggy befőtt leve( 2-3 dl), 8 evőkanál búzadara, 3 evőkanál cukor, de ezt ízlés szerint, nekem 5 kanállal kellett, mert asaját meggyem savanykás,a meggyett pürésítettem, és hozzá kevertem a darához,
ezt még melegen a lapra kenni. Krém II.: 2.cs. vaníliáspudingpor, 8 dl tej, 5 evőkanál cukor, sűrűre főzzük, ha kihült, 25 dkg rámával kihabosítani, nekem ez se volt édes, így még porcukrot kevertem bele, ez kerül a meggyes krémre, végül 0,5l Hulalát felvertem 1 vaníliacukorral, kevés porcukorral és ez kerül a krémre, végül rárakosgattam a tészta kockákat, megszórtam porcukorral
1.) Verd fel a tojásokat, majd keverd hozzá a többi hozzávalót is. 2.) A keksz tésztáját két zsírpapír között kb. fél centiméter vastagságúra nyújtsd ki. A felső zsírpapírt húzd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A töltelékhez a darált diót és a porcukrot összekeverjük. Adható hozzá mazsola is. Az élesztőt a hideg tejben elkeverjük. A lisztben elmorzsoljuk a vajat, hozzáa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat összekeverjük és sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Kb. 40 percig sütjük 190 fokon.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, sütőport, cukrot, vaníliás cukrot, vajat és a tojásokat robotgéppel összekeverjük, majd hozzá fakanállak a mogyorót és az étcsokit. Sütőpapírral kibélelt tepsire halmocs...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű