1 kg liszt, 10 dkg reszelt sajt, só(kóstoljuk a tésztát), 5.5 dl tej, 5dkg élesztő, 1 evőkanál cukor, 10 dkg olvasztott ráma,
tetejére: 1 tojás, sajt, az anyagokat jól kidagasztjuk, 1 órát pihentetjük, majd 10 gombócot formázunk belőle, a gombócokat egyenként oválisra nyújtjuk, feltekerjük, a végét összecsípjük, tepsiben még 45 percet keleszteni, felvert tojással megkenni, sajtot rá, gőzös sütőben sütni.
1. TangZhong készítése, majd szobahőmérsékletűre hűtése 2. Tészta dagasztása az összes tésztaképző alapanyag felhasználásával 3. Tésztaérés: 30 perc 4. Tészta osztása 3 ×...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a sütőporral, a sóval, és a fűszerrel elkeverjük. Hozzáadjuk az olajat, a kefirt, majd hozzáöntjük a vizet, és összeállítjuk a tésztánkat. Kis darabokat vágunk belőle, am...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kifejezetten meleg vízhez hozzákeverjük a tejfölt. A kimért Kilófaló lisztkeverék közepébe mélyedést csinálunk és beleöntjük a tejfölös vizet. Fakanállal összekeverjük, nagyon...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. nap: 3 ek lisztet és 3 ek vizet egy tisztára mosott befőttes üvegben villával összekevertem. Rácsavartam a kupakját, és a konyhapulton pihentettem. 2. nap: Megjelentek az els...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű