50 dkg sertéscomb
25 dkg rizs
2 tv paprika
2 paradicsom
1 nagy fej vöröshagyma
1 evőkanálnyi pirospaprika
só, frissen őrölt bors
olaj
pár szál friss petrezselyem
A húst tisztítsuk meg, vágjuk fel körülbelül 2x2 centis kockákra, sózzuk be és tegyük félre. A hagymát szintén kockázzuk fel, majd olajon dinszteljük meg. Ha már szépen megfonnyadt, adjuk hozzá a húst is, pirítsuk fehérre, majd keverjük hozzá a pirospaprikát, és fűszerezzük hangulatunk szerint, valamint adjuk hozzá a felkockázott paradicsomot és paprikát is.
Hagyjuk így főni az egészet, amíg a hús alaposan meg nem puhul, ha szükséges, még öntsük fel némi vízzel. A rizst pirítsuk meg némi olajon, majd kétszeres mennyiségű vízzel főzzük puhára. Ha elkészült, keverjük a húshoz, szórjuk meg petrezselyemmel, hadjuk együtt rotyogni őket pár percig, aztán vegyük le a tűzről, és már kész is.
A sóhoz adom a borsot, a majorannát, az őrölt fűszerköményt, az olajat, a zúzott fokhagymát, a nagy lyukú sajtreszelőn lereszelt tormát és alaposan összekeverem. A csülök bőrös fe...
Elkészítési idő: 1 óraAz egészet bekészítem a kis okosba, összekeverem és sertés programon elindítom. Köret rizs, hasábburgonya. Tálalásnál reszelt sajttal megszórom a tetejét. Jó étvágyat
Elkészítési idő: 60 percA húst megmossuk és lehártyázzuk, majd leitatjuk a vizet róla, ezután az összekevert fűszerekbe hempergetjük. Egy sütőedénybe fektetjük, aláöntjük a bort és kb. 45 percig fóliáva...
Elkészítési idő: