menu

Családireceptkönyv.hu

A legjobb sajtosrúd


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg liszt,37,5 dkg ráma,7,5 dkg zsír,15 dkg sajt,1-2 kanál tejföl,3 tojás,5 dkg élesztő,1 kanál só,1 tojás a kenéshez

Elkészítés:


A liszthez hozzá adjuk a rámát a zsírt a tojást a sót a sajtot,belemorzsoljuk az élesztőt összegyúrjuk,1 órára a hűtőbe tesszük.Utána nyújtjuk bekenjük tojással megszórjuk sajttal vágjuk.180 fokos sütőbe sütjük

A legjobb sajtosrúd

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Békebeli sós teasütemény
Békebeli sós teasütemény

A hozzávalókat jól összedolgozzuk. Ne gyúrjuk túl sokáig, ha egynemű a tészta, akkor már jó! Enyhén lisztezett felületen nyújtsuk ki kb. 1,5 cm vastagra (én egy nagyobb vágódeszká...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Csöröge
Csöröge

A hozzávalókat összegyurjuk, es kinyujtjuk. Hosszúkó csikokravagjuk és a csíkok közepén egy kis vágást ejtunk amin egyik oldalt átbujtatjuk. Végül olajban kisütjük .. porcukorral...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Sós kekszkockák
Sós kekszkockák

A liszthez keverünk 1 csomag sütőport, majd 6 dkg zsírral, egy egész tojással, kávéskanálnyi sóval, és annyi tejjel összegyúrjuk, hogy kemény, nyújtható tésztát kapjunk. Papírvék...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
Sajtos pogi-Marianntól
Sajtos pogi-Marianntól

Lisztet szitálni a sikérrel és a sóval. Zsiradékokat elmorzsolni alaposan, + bele a reszelt sajt, és a felfutott élesztővel együtt mindent alaposan összedolgozni. Meleg helyen...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk