menu

Családireceptkönyv.hu

A legjobb sajtosrúd


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg liszt,37,5 dkg ráma,7,5 dkg zsír,15 dkg sajt,1-2 kanál tejföl,3 tojás,5 dkg élesztő,1 kanál só,1 tojás a kenéshez

Elkészítés:


A liszthez hozzá adjuk a rámát a zsírt a tojást a sót a sajtot,belemorzsoljuk az élesztőt összegyúrjuk,1 órára a hűtőbe tesszük.Utána nyújtjuk bekenjük tojással megszórjuk sajttal vágjuk.180 fokos sütőbe sütjük

A legjobb sajtosrúd

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anita
Szafi sós kelttészta alaprecept
Szafi sós kelttészta alaprecept

Első lépésként öntsük össze a 3 hozzávalót, majd nagyon gyors mozdulatokkal keverjük, végül dagasszuk csomómentesre. (kb. 1-2 perc mire eléri a tökéletes állagot). A végén vizes (v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Káposztás hajtóka
Káposztás hajtóka

A lisztet összegyúrjuk a margarinnal és a tejföllel. Sóval ízesítjük. Két órát pihentetjük. Közben a káposztát kevés olajon megdinszteljük. Ha letelt a két óra, a tész...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zablisztes túrópogi
Zablisztes túrópogi

http://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu/2016/06/szupergyors-turos-pogi-zablisztbol.html

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Pogácsa - Burgonyás pogácsa
Pogácsa - Burgonyás pogácsa

1. A hozzávalókat összegyúrjuk a héjában főtt, passzírozott burgonyával. 2. Háromszor nyújtjuk, hajtogatjuk. 3. 30 percig hidegen hagyjuk pihenni. 4. Kisujjnyira kinyúj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk