Családireceptkönyv.hu

A legjobb sajtosrúd


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg liszt,37,5 dkg ráma,7,5 dkg zsír,15 dkg sajt,1-2 kanál tejföl,3 tojás,5 dkg élesztő,1 kanál só,1 tojás a kenéshez

Elkészítés:


A liszthez hozzá adjuk a rámát a zsírt a tojást a sót a sajtot,belemorzsoljuk az élesztőt összegyúrjuk,1 órára a hűtőbe tesszük.Utána nyújtjuk bekenjük tojással megszórjuk sajttal vágjuk.180 fokos sütőbe sütjük

A legjobb sajtosrúd

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Pogácsa zabpelyhes túrós
Pogácsa zabpelyhes túrós

Két lehetőség van, vagy mindent összekutyulok, vagy csak az első három összetevőt. Egy éjszaka hűtőbe teszem, reggel sütőpapírra kanállal halmozom.( Elég egy órára is, csak nekem í...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Túrós pogácsa
Túrós pogácsa

A lisztet, a margarint, a túrót, a tojást és a sót összedolgozzuk. Lisztezett deszkán kinyújtjuk, kiszaggatjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A tetejüket lekenjük felv...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sós rudacskák  perecek
Sós rudacskák perecek

az élesztőt kevés tejben pici cukorral felfuttatjuk összekeverjük a hozzávalókat -1 órára hideg helyen pihentetjük ( nem hűtőban ) kinyujtjuk tetszés szerint formázzuk...

Elkészítési idő: 100 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk