30 deka liszt
1-2 kanál cukor
1 egész tojás
fél deci étolaj
csipet só
3-4 deci tej
4 deci szóda víz
2 közepes reszelt alma
A szóráshoz:
fahéjas porcukor
Az öntethez:
1 cs. vaníliás puding
fél liter tej
2 kanál cukor
A tészta hozzávalóit az alma kivételével egy tálba tesszük és csomómentesre kikeverjük. A végén belekeverjük a reszelt almát is.
A palacsinta sütőt forróra hevítjük és a tésztából tenyérnyi palacsintákat sütünk benne.
A pudingot tejjel és a cukorral megfőzzük.
A palacsintát még melegen meghintjük fahéjas porcukorral, négyét hajtjuk és a pudinggal tálaljuk.
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét felverjük. A sárgáját kikavarjuk a cukorral. A csokoládét vízgőz fölött megolvasszuk és kihűtjük, majd a tojássárgájához keverjük és hozzáad...
Elkészítési idő:A hozzávalókat sűrűre főzzük, ha kész 1 Ramát belekeverünk.
Elkészítési idő: 1 óraElőször a túrókrémet kavarjuk ki, félretesszük. A tészta hozzávalóit egy keverőtálban robotgéppel összekeverjük, majd egy sütőpapírral bélelt, 27 × 37 cm-es tepsibe beleegyengetjü...
Elkészítési idő: 30