1 kg burgonya
20 dkg pulykasonka
30 dkg bacon
1 evőkanál vaj
só, bors
olaj
A burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell, puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal és sózzuk, borsozzuk, majd minden darab burgonyát egy szelet sonkába csomagolunk, ezután pedig egy darab baconbe. Kiolajozott tepsibe tesszük és 10 percen át sütjük 180 fokon. Meg is forgatjuk, hogy minden oldala egyenletesen átsüljön.
Brokkolit szedjük rózsáira, és annyi sós vízben, ami ellepi főzzük roppanósra. Kb. 10 perc. Szűrjük le. 2 kanál olajon süssük jól át a darált húst, sózzuk, fűszerezzük 1 csipetnyi...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámoztam, félbe majd negyedbe vágtam. A húsos császárszalonnát kicsi kockákra vágtam és egy nagyon pici olajon félig megsütöttem. A burgonyát betettem sülni, meg...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, kisebb kockákra vágjuk és a vöröshagymát is. Egy megfelelő méretű edénybe betesszük az olajat és a vöröshagymát, megdinszteljük. Ha jó a hagyma, betesszük a hús...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű