A hús pácolásához:
4 nagyobb szelet sertés tarja
1/2 l tej
só
3-4 gerezd fokhagyma
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
natúr corn flakes
A sütéshez:
étolaj
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és bedörzsöljük az átnyomott fokhagymával. Tejet öntünk rá és legalább egy órára a hűtőbe tesszük. A pácolást előző nap is elvégezhetjük. Minél többet pácolódik annál puhább és finomabb lesz a hús!
A húst lecsepegtetjük, papír törlőn leszárítjuk és a szokásos módon bepanírozzuk annyi különbséggel,hogy zsemlemorzsa helyett apróra tört corn flakes-t használunk majd bő olajban közepes lángon kisütjük. A köretnek párolt rizst, vajban párolt brokkolit és bébi répát készítettem mellé.
A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, egy fakanálnyi zsíron megdinszteljük. A rizst hideg vízzel átöblítjük, leszűrjük. A darált húst összekeverjük a rizzsel, a nyers tojásokka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposzta leveleit sós vízben megfőzöm. A hagymát megdinsztelem, majd hozzáadom a húst, sót és borst. A rizst megfőzöm majd összekeverem a hússal. A tejfölbe beleverem a tojást, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA savanyú káposztát puhára főzzük, majd leszűrjük. A hagymákat és a füstölt szalonnát apró kockára vágjuk. Párolt rizst készítünk úgy, hogy kevés olajon a rizst kicsit lepirítjuk,...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KönnyűA hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, és a hús mindkét oldalát átsütjük. Félretesszük. A rizst sós vízben kifőzzük, majd vízzel leöbl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű