menu

Családireceptkönyv.hu

Fokhagymás tejben pácolt sertéstarja cornflakes paní


Írta:

Elk. idő: 75 perc
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A hús pácolásához:
4 nagyobb szelet sertés tarja
1/2 l tej

3-4 gerezd fokhagyma
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
natúr corn flakes
A sütéshez:
étolaj

Elkészítés:


A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és bedörzsöljük az átnyomott fokhagymával. Tejet öntünk rá és legalább egy órára a hűtőbe tesszük. A pácolást előző nap is elvégezhetjük. Minél többet pácolódik annál puhább és finomabb lesz a hús!

A húst lecsepegtetjük, papír törlőn leszárítjuk és a szokásos módon bepanírozzuk annyi különbséggel,hogy zsemlemorzsa helyett apróra tört corn flakes-t használunk majd bő olajban közepes lángon kisütjük. A köretnek párolt rizst, vajban párolt brokkolit és bébi répát készítettem mellé.

Fokhagymás tejben pácolt sertéstarja cornflakes paní

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Töltött karalábé
Töltött karalábé

A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, egy fakanálnyi zsíron megdinszteljük. A rizst hideg vízzel átöblítjük, leszűrjük. A darált húst összekeverjük a rizzsel, a nyers tojásokka...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Vivien
Rakott kel
Rakott kel

A káposzta leveleit sós vízben megfőzöm. A hagymát megdinsztelem, majd hozzáadom a húst, sót és borst. A rizst megfőzöm majd összekeverem a hússal. A tejfölbe beleverem a tojást, m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Rakott káposzta
Rakott káposzta

A savanyú káposztát puhára főzzük, majd leszűrjük. A hagymákat és a füstölt szalonnát apró kockára vágjuk. Párolt rizst készítünk úgy, hogy kevés olajon a rizst kicsit lepirítjuk,...

Elkészítési idő: 75 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sertéskaraj pármai módra
Sertéskaraj pármai módra

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, és a hús mindkét oldalát átsütjük. Félretesszük. A rizst sós vízben kifőzzük, majd vízzel leöbl...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk