30 dkg kakaós keksz
15 dkg étcsokoládé
15 dkg vaj
2 evőkanál porcukor
6 evőkanál tejszínhab
A kókuszos krémhez:
2 dl habtejszín
25 dkg kókuszreszelék
5 dkg porcukor
1 tasak vaníliás cukor
A vaníliás krémhez:
1 csomag vaníliás pudingpor
4 evőkanál cukor
4 dl tej
A bevonathoz:
10 dkg étcsokoládé
1 teáskanálnyi vaj
1 evőkanál csokoládékrém (nutella)
A kekszet apróra tördeljük, majd a lap többi hozzávalójával együtt tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk. A tésztát kettőbe osztjuk és a felét egy sütőformába simítjuk. A habot felverjük, a cukrot és a kókuszt belekeverjük és rásimítjuk a lapra, a kekszes alap másik felét is eldolgozzuk rajta és hűtőbe tesszük. A pudingport és a cukrot összekeverjük és a tejjel megfőzzük, majd kihűtjük a pudingot és ráöntjük a tésztára, hűtőbe tesszük amíg megszilárdul. A csokoládét felolvasszuk, hozzákeverjük a vajat és a csokoládékrémet, majd a puding tetején elkenjük és ismét hűtőbe tesszük legalább 2 órára, ezt követően szeletelhetjük.
Kisebb tepsihez: 4 db tojás sárgája 15 dkg Ráma 15 dkg cukor 1 db sütőpor 25 dkg liszt Nagy gáztepsihez: 6 db tojás sárgája 25 dkg Ráma 25 dkg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűjoghurtokat külön-külön a fele cukorral és a fele zselatinnal felmelegítjük (csak langyosra), majd félretesszük hűlni. Eközben felverjük a tejszínhabot a porcukorral és a vaníliás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFormázáshoz: 18,5×9,5 cm-es szilikonos táblás csoki forma (Itt rendelhető!) Először készítsük el a “marcipánt “: Keverjük össze a lisztet a cassava garival. Öntsük egy kis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kakaós kekszet morzsásra daráljuk. 2. Összekeverjük a kiolvasztott gesztenyemasszával és a felkockázott hideg vajjal. 3. Belesimítjuk egy 22-23 cm-es tortaforma aljába...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz