menu

Családireceptkönyv.hu

Labancpecsenye


Írta:

Elk. idő: 35 perc
Adag: 2 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 szelet sertéstarja (150-180 g/ szelet)

2 ek mustár
frissen őrölt fekete bors
4 nagy szelet főtt sonka
4 nagy szelet félkemény sajt
3 ek liszt
1 tk pirospaprika
3-4 ek olaj

Elkészítés:


A húst kissé kiverjük, megsózzuk, és a mustárba kevert borssal mindkét oldalukon megkenjük.
A hússzeletek egyik oldalára ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, a másik oldalát ráhajtjuk, és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.
A lisztbe belekeverjük a pirospaprikát, ebben megforgatjuk a töltött húsokat.
Kiolajozunk egy tepsit, és belefektetjük őket.
Forró, előmelegített sütőben (190 °C) kb 20-25 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük.
sütési hőfok: 190°C
sütési mód: hőlégkeveréses

Labancpecsenye

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Szilvás sertésszűz
Szilvás sertésszűz

A szűzpecsenyét előkészítem , egyforma szeletekre vágom, sóval, borssal fűszerezem, és készre sütöm serpenyőben felhevített vajon. Előkészítem a szalonnát, összedarabolom. A nagyob...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nóra
Tarhonyás hús
Tarhonyás hús

A húst megmosom majd apró kockákra vágom. Kevés oaljban megdinsztelem a vöröshagymát és rárakom a húskockákat. Picit piritom majd sózom,borsozom,pirospaprikázom 1 gerezd fokhagymát...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Közepes
share
Írta: Erika
Bakonyi húsgombóc
Bakonyi húsgombóc

A darált húst összedolgozzuk a tojással és a zsemlemorzsával. Sóval, borssal ízesítjük, majd apró gombócokat formázunk. A kétféle hagymát és a gombát megtisztítjuk. A hagymát és a...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Hajni
Svéd húsgolyó barnamártással
Svéd húsgolyó barnamártással

A darált húst összekeverjük a zsemlemorzsával, az aprított vöröshagymával, a zúzott fokhagymával, a habtejszínnel és a tojással, majd mustárral, sóval, borssal, szerecsendióval íze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk