menu

Családireceptkönyv.hu

Labancpecsenye


Írta:

Elk. idő: 35 perc
Adag: 2 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 szelet sertéstarja (150-180 g/ szelet)

2 ek mustár
frissen őrölt fekete bors
4 nagy szelet főtt sonka
4 nagy szelet félkemény sajt
3 ek liszt
1 tk pirospaprika
3-4 ek olaj

Elkészítés:


A húst kissé kiverjük, megsózzuk, és a mustárba kevert borssal mindkét oldalukon megkenjük.
A hússzeletek egyik oldalára ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, a másik oldalát ráhajtjuk, és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.
A lisztbe belekeverjük a pirospaprikát, ebben megforgatjuk a töltött húsokat.
Kiolajozunk egy tepsit, és belefektetjük őket.
Forró, előmelegített sütőben (190 °C) kb 20-25 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük.
sütési hőfok: 190°C
sütési mód: hőlégkeveréses

Labancpecsenye

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Tünde
Tepsis csülök
Tepsis csülök

A főtt csülköt felszeleteljük, a burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és vastagabb szeletekre vágjuk. Egy tepsit kizsírozunk, vagy olajjal kikenünk, majd egy réteg felkarikázo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Szalontüdő zsemlegombóccal
Szalontüdő zsemlegombóccal

A jól megmosott tüdőt és a szívet fokhagymás, babérleveles, sóval, egész borssal ízesített vízben feltesszük főni és még beledobunk 1 nagy fej egészben hagyott, megtisztított vörös...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Csala Évi
Tejszínes-gombás sertésragu
Tejszínes-gombás sertésragu

1. A húst tisztítsuk meg, vágjuk 1 cm széles csíkokra, és kevés olajon süssük elő, majd vegyük ki az olajból, és tegyük félre. 2. A hagymát pucoljuk meg, vágjuk nagyon vékony sz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hentes tokány
Hentes tokány

A hagymát apróra a húst,szalonnát,sonkát,csemegeuborkát vékony csíkokra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk,hozzáadjuk a hagymát és megdinszteljük. Rátesszük a húst,sózzuk,borsozzuk és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk