4 szelet sertéstarja (150-180 g/ szelet)
só
2 ek mustár
frissen őrölt fekete bors
4 nagy szelet főtt sonka
4 nagy szelet félkemény sajt
3 ek liszt
1 tk pirospaprika
3-4 ek olaj
A húst kissé kiverjük, megsózzuk, és a mustárba kevert borssal mindkét oldalukon megkenjük.
A hússzeletek egyik oldalára ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, a másik oldalát ráhajtjuk, és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.
A lisztbe belekeverjük a pirospaprikát, ebben megforgatjuk a töltött húsokat.
Kiolajozunk egy tepsit, és belefektetjük őket.
Forró, előmelegített sütőben (190 °C) kb 20-25 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük.
sütési hőfok: 190°C
sütési mód: hőlégkeveréses
. Én egész tarját vettem. Felszeleteltem és bepácoltam. Sertéshúshoz való zacskós pácot vettem, és nem a leírtak szerint készítettem. Tettem hozzá 1 dl olajat, őrölt feketeborst,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1,: Fasírozott masszát elkészíted, a karfiolt kicsit megfőzöd, de nem szabad szétesni neki, rózsáira szedet, és becsomagolod a husiba. Körbetekered a bacon szalonnával, tűzálló edé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zöldbabot sós vízben megfőzzük. 2. Ezalatt az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát olajon üvegesre pároljuk, a darált húst, az ízlés szerinti fűszereket és...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sonkát apróra daraboljuk, és a felolvasztott vajat és zsírt hozzáöntve elkeverjük. A felsorolt fűszereket és ízesítőket szintén belekeverjük. Mikor mind együtt van, akkor a kézi...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Közepes