80 dkg sertéshús (bőrös malachusi), 2 ek mangalica zsír, 6 gerezd fokhagyma, só ízlés szerint, bors ízlés szerint, 0.5 kávéskanál köménymag, majoranna ízlés szerint, 1 csipet fűszerpaprika (őrölt)
A megmosott húst bedörzsöljük a fűszerekkel.
Egy tepsit kikenünk zsírral, ráfektetjük a hússzeleteket, és 190 fokon 2 órán át fóliával letakarva sütjük.
Amikor megpuhult, fólia nélkül sütjük ropogósra.
sütési hőfok: 190°C
1. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. 2. A hússzeletek egyik felére teszünk 1-1 szelet sajtot és sonkát majd ráhajtjuk a hús másik felét. 3. A betöltött húsokat bepaní...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst 1,5 cm-es kockákra vágjuk, és megsózzuk. A finomra vágott hagymát a fele zsírban sárgára pirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, egy kevés vizet öntünk rá, és felforraljuk. Rö...
Elkészítési idő: 20+50 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket meghámozzuk, a répát és a fehér répát, hagymát felkarikázzuk. A húst lehártyázzuk, majd felszeleteljük, és mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. 2. A zsírt egy nagyob...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott, megtisztított májat tűzálló tálba tesszük. A mustárt, az olajat és a fűszereket egy másik tálban jól összekeverjük, majd a májra kenjük. Előmelegített sütőben kb. 20 p...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű