8 szelet serteskaraj
6 gerezd fokhagyma
so,bors
olaj a sütéshez
A karajt szeletekre vagom
A fokhagymat aprora zuzom
A szeletekre jol radorzsolom a fokhagymat,es,sozom,borsozom
Egy serpenyobe keves olajat teszek,kisse felforrositom es belehelyezem a karaj szeleteket
Par percig mindket oldalat vilagosra sutom,utana keves vizet ontok alaja,es kozepes tuznel puhara parolom
Amikor a viz elfott,es a hus megpuhult,rozsaszinure sutom....
Krumplipürével talaltam...
A karajt kivertem jó laposra, fűszerezem és ráfektettem egy-egy fél szelet főtt, füstölt tarját. Megkentem a reszelt tormával (esetleg ízlés szerint sajt is mehet rá) összegöngyöl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSätt ugnen på 200 °C. Vitkål: Skär bort den hårda mitt stocken på vitkålen och strimla resten fint. Bryn kålen i omgångar på hög värme i olja ca 5 minuter utan att det bränns. Lä...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA sertéscombot vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, és magyaros fűszerkeverékkel megszórjuk. A tojásokat felverjük, belereszeljük a sajtot, a majonézt hozzáadjuk, és jól összek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéscombszeleteket kiklopfoljuk és mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk, beszórjuk őrölt pirospaprikával. Az előre beáztatott római tálba a kockára vágott szalonnát és a szintén...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű