Piskótát sütök : 2 - szer 5 tojásból .
Krém : 8 dl tej , 3 cs tejszínes pudingpor : Ha nincs akkor vanília .
25 dkg Ráma , Ízlés szerint : 20 - 25 dkg porcukor , 3 - 4 vaníliás cukor , fél kg túró , 1 citrom .
A tejet a pudinggal csomómentesre keverjük és felfõzzük .
Rámát habosra keverjük porcukorral & a vaníliás cukorral .
Belekeverem a kihűlt pudingot + Túró + 1 citrom reszelt héja és leve - itt is ízlés szerint .
Tetejére : Porcukor
A tejet meglangyosítjuk, megfelezzük, az egyik felébe morzsoljuk a friss élesztőt és 1 teáskanál cukorral elkeverjük, langyos helyen felfuttatjuk. Közben a szobahőmérsékletű liszte...
Elkészítési idő:A hozzávalókat elkeverem, majd kiskanállal forró olajba szaggatom. Nem szabad nagyoknak lennie, mert nem sül át. Lassú tűzön, aranybarnára sütöm, majd papírtörlőn lecsepegtetem....
Elkészítési idő: 1/2 óraA piskótához habosra keverjük a tojásokat a gyümölcscukorral és a vaníliával, majd hozzáadjuk az étolajat, a lisztet, a sütőport és a kakaót. A masszát beleöntjük a sütőpapírral b...
Elkészítési idő: