5 tojás
5 evőkanál cukor
5 evőkanál liszt
3 evőkanál langyos víz
3 evőkanál olaj
1vrećica sütőpor
Krém:
2 zacskó vaníliás puding
2 zacskócsoki puding
250 g cukor
1 liter tej
250 g margarin
cukormáz:
250 ml tejszín
100g étcsokoládé
Keverjük össze összetevőket és sütjük 180 ° C-on 20 percig. A hideg keksz vágott ketté.
második
Krém:
Keverjük össze a puding cukorral és néhány evőkanál tej, és a maradék tejet, hogy a tüzet. Forró tejet hozzá pudingot, és keverjük addig, amíg besűrűsödött. Hideg add margarint. A felét a tészta áztatott tej, tejszín, más átázott tészta, a tejszín és a jegesedés.
harmadik
cukormáz:
A kandalló tejszínt , és adjunk hozzá csokoládé, addig keverjük, amíg teljesen fel nem oldódik, és öntsük át torta
A liszthez keverjük a sütőport. Hozzáadjuk a tojások sárgáját,a margarint, a sót, a vaníliás cukrot,cukrot,tejet,és a citrom héját. Jól összekeverjük (lehet robotgéppel, úgy jobban...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa kész, ujjnyi vastagra nyújtjuk, és picipogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Egy kapcsos tortaformát vastagon kivajazunk, a vajat megolvasztjuk, a diót és a cukrot kikeverjük. Fogj...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojást, a vajat és a cukrot egy tálba tesszük, jól összekavarjuk. Majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és az aromát is. A tészta ragadós lesz, de ettől ne ijedjünk meg, ilyennek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük egy csipet só hozzáadásával. A tojássárgákat, és a cukrot habosra keverjük. A cukros sárgájához hozzáadjuk a lisztet...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes