5 tojás
5 evőkanál cukor
5 evőkanál liszt
3 evőkanál langyos víz
3 evőkanál olaj
1vrećica sütőpor
Krém:
2 zacskó vaníliás puding
2 zacskócsoki puding
250 g cukor
1 liter tej
250 g margarin
cukormáz:
250 ml tejszín
100g étcsokoládé
Keverjük össze összetevőket és sütjük 180 ° C-on 20 percig. A hideg keksz vágott ketté.
második
Krém:
Keverjük össze a puding cukorral és néhány evőkanál tej, és a maradék tejet, hogy a tüzet. Forró tejet hozzá pudingot, és keverjük addig, amíg besűrűsödött. Hideg add margarint. A felét a tészta áztatott tej, tejszín, más átázott tészta, a tejszín és a jegesedés.
harmadik
cukormáz:
A kandalló tejszínt , és adjunk hozzá csokoládé, addig keverjük, amíg teljesen fel nem oldódik, és öntsük át torta
1. A vajat habosra kikeverjük, és hozzávegyítünk 10 dkg lisztet, eldolgozzuk. 2. A többi anyagból rétestésztát gyúrunk addig, amíg már nem ragad, és jól hólyagzik. 3. Kinyú...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrjuk a tészta hozzávalóit, négy részre osztjuk, és lisztezett munkafelületen négy azonos méretű, 3-4 mm vastagságú lapot nyújtunk belőle. Sütőpapírt terítünk egy sütőlapra,...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA lisztet összekeverjük a szódabikarbónával és a mézeskalács fűszerrel. Ezután elmorzsoljuk a margarinnal. A többi hozzávalóval egy jól formálható masszává gyúrjuk. Lisztezett de...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsük elő 180 fokra. Egy mélyebb tálban jól keverjük ki a mézet, az olvasztott vajat és a tojásokat, majd tegyük hozzá a lisztet, zabpelyhet, szódabikarbónát vagy süt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű