4 szelet karaj
só
4 cikk sajt
A panírozáshoz:
liszt
1 db tojás
kevés tej
só
A sütéshez:
Vénusz olaj
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A tojást felverjük, kicsit megsózzuk, és kevés tejjel összekeverjük. A cikk sajtot hosszában kettévágjuk, a húsra fektetjük, feltekerjük, majd lisztbe, tojásba és megint lisztbe forgatjuk, forró olajban, fedő alatt, lassú tűznél kisütjük.
1. 3-4 evőkanál olívaolajon fehéredésig átsütjük a húst, majd felöntjük vízzel. 2. A hab leszedése után beletesszük a feldarabolt zöldségeket, a hagymát, a fokhagymát egész...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KönnyűA páchoz a tejben elkeverjük a megtisztított és péppé zúzott fokhagymát, majd sóval, borssal ízesítjük. Lehetőség szerint egy magas és hússzelet nagyságú edénybe öntjük. A szeletek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMosd és tisztítsd meg a csülköt, majd tedd fazékba annyi vízzel, amennyi bőven ellepi 2. Sózd, borsozd és ízesítsd az egész borssal, a félbevágott vöröshagymával, a babérlevéllel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott baconnel körbetekerjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 180 fokon légkeverős sütőben s...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű