60 dkg csirkemell
10 dkg gorgonzola
5 dkg parmezán
só, bors
A panírhoz:
2 evőkanál liszt
2 tojás
3 evőkanál zsemlemorzsa
A csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit belőle és ezt követően kettőbe hajtjuk. Majd vastagon bepanírozzuk. Ezt követően kivajazott tepsibe tesszük és a tetejét átkenjük olívaolajjal, majd 200 fokon 20 perc alatt készre sütjük. A sütési idő felénél érdemes megfordítani a húsokat, hogy egyenletesen süljenek.
A megtisztított husikat vékonyra klopfoljuk, és olajjal kikent tepsibe fektetjük. Meghintjük kevés sóval és ízlés szerint fűszerkeverékkel. Ráfektetjük a sonkaszeleteket. A megt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJól összedolgozzuk. 8 felé osztjuk, nagyon vékonyra nyújtjuk. Forró serpenyőben 20/20 mp alatt mindkét oldalát megsütjük. Mikor kész, egy tányérra alufoliát teszek, úgy hogy vissza...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA megtisztított comb bőrös oldalát néhány helyen bemetsszük majd mindkét oldalát sóval ,borssal fűszerezzük. Egy zsírral kikent tepsibe helyezzük a kakukkfű ágak társaságában. Leön...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: KözepesA zöldségeket gőz felett kicsit megpároljuk. A csirkemelleket, jó vékony szeletekre elvágjuk. A jénai aljára szórjuk a zabpelyhet, ráfektetjük a hússzeletek kb. felét. Házi étel...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű