menu

Családireceptkönyv.hu

Sajttal töltött rántott hús sütőben sütve, mennyei f


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg csirkemell
10 dkg gorgonzola
5 dkg parmezán
só, bors
A panírhoz:
2 evőkanál liszt
2 tojás
3 evőkanál zsemlemorzsa

Elkészítés:


A csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit belőle és ezt követően kettőbe hajtjuk. Majd vastagon bepanírozzuk. Ezt követően kivajazott tepsibe tesszük és a tetejét átkenjük olívaolajjal, majd 200 fokon 20 perc alatt készre sütjük. A sütési idő felénél érdemes megfordítani a húsokat, hogy egyenletesen süljenek.

Sajttal töltött rántott hús sütőben sütve, mennyei f

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Csirkecomb spenótos gombás szószban (Sóbors)
Csirkecomb spenótos gombás szószban (Sóbors)

Papírtörlővel itassuk fel a felesleges nedvességet a csirkecombokról. A fokhagymaport, a zöldfűszereket, a sót és a borsot keverjük össze. Szórjuk a csirkecombokra, egyenletesen os...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Genyó
Karácsonyi libalakoma
Karácsonyi libalakoma

A filezett libamelleket kettévágjuk, megsózzuk, vegetát is teszünk rá, majd hozzátesszük a kettébe vagy négybe vágott vöröshagymákat, és beletesszük az előtte már 10-15 percre beáz...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Könnyű
share
Csirkemell - Kínai hús
Csirkemell - Kínai hús

1.A hozzávalókat összekeverjük, és a hússzeleteket beleforgatjuk. 2. Legalább 1 napot a hűtőben kell pihentetni, majd forró olajban kisütni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar  töltött káposzta nyári változatá
töltött káposzta nyári változatá

Az édes káposztát hagyományos módon abáljuk meg sós,köményes,borsos ecetes vízben!Vigyázzunk,hogy ne legyen sós és túl savanyú mert ez a lé lesz az ételnek a felöntő folyadéka!A sz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk