Hozzávalók:
1 kisebb csirkemell
1 kisebb fej zeller
2 sárgarépa
3 nagyobb burgonya
1 kígyóuborka
1 dl tejföl
1 dl főzőtejszín
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
olívaolaj
A zöldségeket megtisztítjuk, felvágjuk és kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott csirkét is és 3-4 percen át pirítjuk. Ezt követően szűrőkanállal átrakjuk egy sütésálló edénybe. A tejfölt összekeverjük a tejszínnel és belekeverjük a tárkonyt, sózzuk és borsozzuk, leöntjük vele a zöldségeket és a husit. 180 fokon 20-22 percen át sütjük, néha megforgatjuk.
A csirkét bedörzsöljük sóval és borssal, felaprítjuk a fokhagymát, a paprikát, összetörjük a paradicsomot, és a fűszerekkel együtt az egészet a slow cookerbe tesszük 4 órára magas...
Elkészítési idő: 5 óra Nehézség: KönnyűKiterítek egy fóliát és egy sütőpapírt. Erre rakom a karikára vágott burgonyát, paprikát. A csirkemellet tejföllel, fokhagymával és a szárnyas fűszerekkel bepácolom és hagyom állni...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz1. A szeleteket kiverjük, megsózzuk, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. 2. Forró olajban vagy olajsütőben kisütjük. 3. Tálra helyezzük, citromkariká...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA pulykacombokat megmosom, szárazra törlöm.Sóval,borssal bedörzsölöm és beirdalom.A tepsit kikenem zsírral beleteszem a combokat, a rozmaringot és öntök alá kb egy ujjnyi vizet.Lef...
Elkészítési idő: kb 3 óra Nehézség: Közepes