3 sárgarépa,2 petrezselyem,3 krumpli 1 hagyma,1 cikk foghagyma,20 dkg tarhonya,2 ek olaj,2 l víz
A tarhonyát 2 ek olajon megpirítjuk felengedjük vízzel és belerakjuk a zöldséget hagymát foghagymát.Ha a zöldségek félig megpuhultak bele tesszük a krumplit
A legényfogó leves elkészítéséhez első lépésként az apróra vágott hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a hasábokra vágott leveszöldséget és a gombát. Átpirítjuk. Beletesszük a kis ko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert pucoljuk, mossuk, apró kockákra vágjuk. Az egyik csokor petrezselyem leveleit apróra vágjuk. A zellert és a petrezselymet vízben, úgy, hogy ellepje, főni tesszük, sózzuk...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA friss zöldbabot megtisztítjuk, két végüket lecsippentjük és az esetleges szálkákat lehúzzuk. Megmossuk a zöldbabot, majd tetszés szerinti darabokra vágjuk. Közben egy fazék...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű