menu

Családireceptkönyv.hu

Tarhonya leves


Írta:

Elk. idő: 1 óra 30 perc
Adag: 4-5 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 sárgarépa,2 petrezselyem,3 krumpli 1 hagyma,1 cikk foghagyma,20 dkg tarhonya,2 ek olaj,2 l víz

Elkészítés:


A tarhonyát 2 ek olajon megpirítjuk felengedjük vízzel és belerakjuk a zöldséget hagymát foghagymát.Ha a zöldségek félig megpuhultak bele tesszük a krumplit

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ildikó
Legényfogó leves
Legényfogó leves

A legényfogó leves elkészítéséhez első lépésként az apróra vágott hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a hasábokra vágott leveszöldséget és a gombát. Átpirítjuk. Beletesszük a kis ko...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirke ragu keves
Csirke ragu keves

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Petrezselymes zellerkrémleves
Petrezselymes zellerkrémleves

A zellert pucoljuk, mossuk, apró kockákra vágjuk. Az egyik csokor petrezselyem leveleit apróra vágjuk. A zellert és a petrezselymet vízben, úgy, hogy ellepje, főni tesszük, sózzuk...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejfölös zöldbableves
Tejfölös zöldbableves

A friss zöldbabot megtisztítjuk, két végüket lecsippentjük és az esetleges szálkákat lehúzzuk. Megmossuk a zöldbabot, majd tetszés szerinti darabokra vágjuk. Közben egy fazék...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk