60 dkg sertés tarja
liszt panírozáshoz
2 burgonya
2 tojás
só
A húst vékonyra felszeleteljük, majd kiklopfoljuk és sózzuk.
A két krumplit megmossuk, pucoljuk és nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük.
A húsokat lisztbe, tojásba és a reszelt krumpliba forgatjuk.
Segítsünk a krumplinak megtapadni a kezünkkel rányomkodva.
Forró olajban kisütjük és papírtörlőre szedjük.
A tojásokat megfőzzük. Az újhagymát, a paprikákat és a főtt tojásokat kis kockákra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott újhagymát, főtt tojásokat és pa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajon kívül minden húsgolyóhoz való összetevőt összedolgozunk, vizes kézzel gombócokat formálunk, majd a vajon kisütjük a golyókat. A maradék vajhoz hozzákeverjük a tejszínt és...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA tokaszalonna bőrét bekockázom, ételízesítővel beszórom,Sütőzacskóba kell megsütni, amíg piros nem lesz a bőre, közepes hőfokon.
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: NehézA kemencét kb 4 óra alatt felfűtöm, közben előkészítem az ételt. A malacsütő edényt a sertészsírral kikenem. A csülköket alaposan átkenem a mustárral, és rászórom a fűszerek nag...
Elkészítési idő: 8 óra Nehézség: Nehéz