- 4-5 db burgonya
- 3 nagy evőkanál mascarpone
- 3 dkg vaj
- 1,5 l víz
- Csipet őrölt szerecsendió
- 1 mokkáskanál só
- Bacon szalonna
A burgonyát kockára vágva megfőzzük a vízben.
Ha kész nem öntjük le a vizet, bele a mascarpone, a vaj, a és a szerecsendió.
Botmixerrel vagy turmixgépben alaposan turmixoljuk.
Ha túl sűrű, vízzel hígíthatjuk.
A bacon szalonnát megpirítjuk, megszórjuk vele a levest.
A hagymát a zsiradékon megpirítom, majd hozzáadom a húst és egy picit együtt pirítom. Ezután hozzáadom a felkockázott zöldségeket, a fűszereket és a többi hozzávalót. Pici vízzel f...
Elkészítési idő:A felkarikázott pórét a vajon megpároltam, hozzáadtam a rózsáira szedett brokkolit és a mirelit zöldborsót. Sóval, borssal ízesítettem, majd felengedtem a húslevessel és a tejszínn...
Elkészítési idő: