1 ek zsír
1 kis fej vöröshagyma
0.5 db karalábé
1 db burgonya (kis)
1 közepes szár halványító zeller
1 db paradicsom
1 gerezd fokhagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 tk oregánó
1 tk bazsalikom
7 dl alaplé
40 dkg zöldségkeverék
40 g parmezán sajt
6 ek bazsalikom
-A zsíron dinsztelni kezdjük a finomra aprított hagymát. Amikor már üveges, hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket: a karalábét, a burgonyát, a paradicsomot, valamint a felszeletelt szárzellert.
-Hozzáreszelünk egy gerezd fokhagymát, sózzuk-borsozzuk, megszórjuk szárított oregánóval és bazsalikommal, majd kevergetve pár percet pároljuk.
-Felöntjük az alaplével, és addig főzzük, amíg a zöldségek majdnem teljesen puhák. Ekkor hozzáadjuk a zöldségkeveréket, és még pár percet főzzük.
-Tálaláskor parmezánt reszelünk rá, és megszórjuk egy jó adag bazsalikommal.
A sütőt előmelegítjük 220C fokra (alul/felül üzemmódban). A karfiolt közepes méretű rózsákra szedjük, a rózsákat pedig hosszant félbevágjuk. Egy uzsonnázótasakba tesszük, hozzáadj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymat aprora vagom. A kaposztat,sargarepat,petrezselyemgyökeret kockakra vagom. A hagymat az olajon uvegesre parolom,hozzaadom a sargarepat es a petrezselyemgyokeret. Osszek...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KözepesKevés olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát. Megsózzuk, majd hozzáadjuk az apró kockákra vágott húst. Ha kifehéredett, beletesszük a vegyes zöldséget. (fagyasztottból is c...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát meghántjuk, négybe, majd vékony szeletekre vágjuk. A megtisztított hagymát apró kockákra vágjuk. A vajban a hagymát és a burgonyát megdinszteljük. Sóval, cukor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű