6 tojás
15 ek porcukor
3 cs van cukor
4 cs zselatin
6 dl víz
1 ek kakaó
3 doboz tejföl
1. réteg
3 tojásfehérjét 5 ek porcukorral habbá verni, összekeverni 3 tojássárgával és 1 cs van cukorral. 1 zselatint felfőzni 1,5 dl vízzel és melegen hozzákeverni. egy tepsi aljára öntöm és dermedésig a hűtőbe teszem
2. réteg
ua, mint az első csak plusz 1 ek kakaó ráöntöm az 1. rétegre majd a hűtőbe
3. réteg
3 doboz tejföl, 5 ek porcukor, 1 cs van cukor. Ezt összekeverni és 1 cs zselatint 1,5 dl vízben feloldva a krémhez keverni. Ráöntöm a 2. rétegre és lehűteni
4. réteg
1 cs zselatint 1,5 dl vízben és 1,5 dl szörpben feloldani. Ez a süti teteje.
A 25 dkg mandulát a nádcukorral együtt ledaráljuk. Az 5 dkg mandulát szintén ledaráljuk annyira, hogy darabos maradjon. Hozzáadjuk a cukros-mandulás keverékhez és elkeverjük. A toj...
Elkészítési idő:Először a cseresznyét magozzuk ki, majd tegyük félre. A lisztet keverjük össze a sütőporral, a csipet sóval és a kristálycukorral (én 15 dkg cukrot tettem bele, de ez ízlés dolga)...
Elkészítési idő:Mivel egy átlagháztartásban talán nincs ennyi szódabikarbóna, és én sem tudtam először, hogy az mennyi lehet, így lemértem: a csésze szódabikarbóna kb. 300 g. A porokat összekeverj...
Elkészítési idő:A réteslapokat kétfelé osztjuk, az egyik felével kibéleljük egy közepes nagyságú tepsi alját és oldalait, amelyet előzőleg kivajaztunk. A lapokat meglocsoljuk olvasztott zsírral. A...
Elkészítési idő: