csülök
hagyma
4 db fokhagyma
só
bors
vegeta
babérlevél
burgonya
A csülköt hagymával, fokhagymával, borssal, sóval, vegetával, babér levéllel puhára fözzük.
A megfőtt csülköt kicsontozzuk és ugy kötjük össze, hogy a bőre legyen kifelé. Beletesszük jénaibe körberakjuk karikára vágott burgonyával. Leöntjük a leszűrt lével és beletesszük a sütőbe. Ropogósra sütjük.
A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított húst vékony csíkokra vágjuk, hagyjuk kicsit lecsöpögni. A zöldségeket megtisztítjuk, a vöröshagymát nagyobb kockára, a paradicsomot nagyobb darabokra vágjuk. A szal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst nagyon alaposan letisztítjuk, kockákra vágjuk és a kockázott zsírszalonnával együtt 2-3 órára betesszük a fagyasztóba. Nem szabad kopogósra fagyasztani, akkor jó, ha éppen m...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük. 2. Meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a darált húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és felöntjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű