Fasírthoz :
darálthús
vöröshagyma
tojás
só bors paprika
petrezselyem
Leveles tészta , sonka , sajt
Elkészítem a fasírt alapot a hozzávalókból .
A leveles tésztát kinyújtom tepsi nagyságúra , ráteszem a fasírtalapot eloszlatom rajta egyenletesen , majd sonka szeletekkel kirakom , sajttal megszórom egyenletesen és egy bambusz alátét segítségével feltekerem .a tepsit kibélelem szilikonos sütőpapírral Tepsibe teszem tetejét megkenem tojással , megszurkálom villával és megsütöm . Ha kicsit hűlt lehet szeletelni . Sütési idő kb 55 perc .
A hús szeletekhez leírt pác hozzávalóit keverjük össze, majd kenjük meg egyesével, jól masszírozzuk bele és hagyjuk állni legalább egy éjszakán át hűtőbe. Ezután lehet szabadban va...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát, a krumplit, a hagymát, a paprikát duci gerezdekre vágjuk, a kolbászt karikázzuk, a szalonnát nagyon vékonyra szeljük (én szeleteltet veszek). A tepsi közepét kirakjuk a...
Elkészítési idő: 110 perc Nehézség: KönnyűA kockára vágott vöröshagymát az olajon megpárolom, majd ráteszem az apróra vágott fokhagymát és a csíkokra vágott húst. Sózom, borsozom és puhulásig párolom. A közben elfőtt lev...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesHáromféle húsból készítjük: 60 dkg csont nélküli marha-, 60 dkg ugyanilyen sertés- és 60 dkg borjúhúst veszünk hozzá és kisebb kockákra vágjuk össze, külön-külön téve a húsfajtákat...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes