5 dkg füstölt húsos szalonna
1 közepes fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
50 dkg csirkemell
5 dkg gomba
1 zöldpaprika
1 db paradicsom
1/2 dl olaj
2 kanál zöldborsó
2 kanál zöldbab
só
őrölt bors
A szalonnát és a hagymát apró kockákra vágom.
A húst megmosom és kis darabokra szeletelem.
A gombát megtisztítom és vékonyra felszelem,a paprikát paradicsomot szintén kis kockákra szeletelem.
A szalonnát zsírjára kisütöm ,majd hozzá adom az apróra vágott hagymát és a kockákra vágott hús szeleteket és kb 15-20 percig pároljuk.Hozzáadom a gombát ,a paprikát, és a paradicsomot ,valamint a fokhagymát és végül a zöldborsót és a zöldbabot.Együtt készre főzzük ,
mivel a szalonna sós ,ezért vigyázni kell a sózással.
Kukoricás rizzsel tálaltam.
A zsömléket beáztatjuk tejbe. Keményre főzünk 8 db tojást, lehűtjük, majd megpucoljuk, és fehér végüket levágjuk, egészen a sárgájukig. A hagymát, fokhagymát megtisztítjuk, finom...
Elkészítési idő:A húst alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük, és vékony csíkokra vágjuk. A hagymát apró darabokra vágjuk, a paprikát, paradicsomot szintén apróra vágjuk. A szalonna bőrét levágjuk, é...
Elkészítési idő: 90 percHa egész karajt vásároltál, akkor szeleteld fel, kb. 1 cm-es szeletekre. Klopfold ki a húst. A natúr szelet vastagsága ideálisan kb. 5-7 mm, és egyenletesen vastag a hús. Sózd és...
Elkészítési idő: