menu

Családireceptkönyv.hu

Almasajt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


. 1 kg alma, 20 dkg cukor.

Elkészítés:


Az almát puhára főzöm és szitán áttöröm. A cukorból 1 dl vízzel szirupot főzök és jól összefőzöm az almapéppel. Dermedéspróba után lapos formákba töltöm és megdermesztem. Azokból kivéve meleg helyen megszikkasztom és száraz hűvös helyen tárolom.

Almasajt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: brigz
Márvány kocka
Márvány kocka

1./ 25 dkg kristálycukrot és 4 egész tojást összekeverni 2./ 25 dkg fehérlisztet és 1 sütőport összekeverni 3./ 1 dl olajat és 1 dl vizet összerázni 4./ 1.+2.+3.-t összekverni...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Francia diós krémes
Francia diós krémes

Mézes lap: A sütőt előmelegítjük 190 fokra. A mézes lap hozzávalóiból közepesen lágy tésztát gyúrunk. Kétfelé vesszük, és egymás után 2 lapot sütünk egy 30*38 cm-es tepsi hátulj...

Elkészítési idő: 60-120
Nehézség: Közepes
share
Írta: Zsuzsa
Diós muffin
Diós muffin

Először a folyékony hozzávalókat keverjük össze, majd a sütőpor-kakaó-liszt keverékét beleforgatjuk. Formákba öntjük és kb 15-20 perc alatt 180 fokos sütőben sütjük.

Elkészítési idő: 0.5 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk