. 1 kg alma, 20 dkg cukor.
Az almát puhára főzöm és szitán áttöröm. A cukorból 1 dl vízzel szirupot főzök és jól összefőzöm az almapéppel. Dermedéspróba után lapos formákba töltöm és megdermesztem. Azokból kivéve meleg helyen megszikkasztom és száraz hűvös helyen tárolom.
1. A vajat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojást is, jól összekeverjük. 2. A lisztet összekeverjük a sütőporral, zabpehellyel és a darált dióval, hozzáadjuk a va...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 180 fokra előmelegítjük. A vajat közepesen felolvasztjuk a mikróban, majd hozzákeverjük a cukrot és a tojásokat. Alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, sütőport és a sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált kekszet a kakaóporral összekeverjük . Ezután egy edényben a margarint a cukorral és a tejjel összemelegítjük annyira hogy a vaj és a cukor elolvadjon . Ezt ráöntjük a kaka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 200 C-ra és készítsünk elő egy szilikonpapírral fedett sütőlemezt. A vajat jó alaposan habosítsuk ki a porcukorral és a vaníliás cukorral.Ha a vaj jó habos,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű