Családireceptkönyv.hu

Almasajt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


. 1 kg alma, 20 dkg cukor.

Elkészítés:


Az almát puhára főzöm és szitán áttöröm. A cukorból 1 dl vízzel szirupot főzök és jól összefőzöm az almapéppel. Dermedéspróba után lapos formákba töltöm és megdermesztem. Azokból kivéve meleg helyen megszikkasztom és száraz hűvös helyen tárolom.

Almasajt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Dóri
Csokis-diós zabkeksz
Csokis-diós zabkeksz

1. A vajat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojást is, jól összekeverjük. 2. A lisztet összekeverjük a sütőporral, zabpehellyel és a darált dióval, hozzáadjuk a va...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Citromkrémes muffin
Citromkrémes muffin

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A vajat közepesen felolvasztjuk a mikróban, majd hozzákeverjük a cukrot és a tojásokat. Alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, sütőport és a sz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Sport szelet
Sport szelet

A darált kekszet a kakaóporral összekeverjük . Ezután egy edényben a margarint a cukorral és a tejjel összemelegítjük annyira hogy a vaj és a cukor elolvadjon . Ezt ráöntjük a kaka...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kókusz csók
Kókusz csók

Melegítsük elő a sütőt 200 C-ra és készítsünk elő egy szilikonpapírral fedett sütőlemezt. A vajat jó alaposan habosítsuk ki a porcukorral és a vaníliás cukorral.Ha a vaj jó habos,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk