Hozzávalók a lapokhoz:
10 tojás fehérje
35 dkg porcukor
4 evőkanál liszt
30 dkg darált dió
1 tasak(7 g)szalalkáli.
Krém:
10 tojássárga
20 dkg porcukor
250 g vaj
2 tasak vaníliás cukor.
Tetejére:
10 dkg cukor
50 g vagdalt dióbél.
A margarint és a tejet felolvasztjuk, utána beletesszük a többi hozzávalót. Tepsibe símitjük. Mázként csokit olvasztunk a tetejére.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet keverjük el a sóval, a sütőporral, a cukrokkal, morzsoljuk el benne a vajat, majd gyúrjuk össze a tojások sárgájával. Ha esetleg nehezen állna össze, tehetünk hozzá egy k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összekeverjük, és sütjük. Mikor kihűlt kettőbe vágjuk. Az egyik felét elmorzsoljuk. A krémhez a baracklekvárt és a cukrot megfőzzük 2,5dl vízben, mikor kihűlt...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes