60 ml víz
20 dkg cukor
20 dkg sovány tejpor
15 dkg vaj
15 dkg kókuszreszelék
egész mogyorószemek
A hempergetéshez
kókuszreszelék
cukordara
csokoládédara
A vízből és a cukorból szirupot főzünk, majd langyosra hűtjük.
A többi hozzávalót tálba mérjük, hozzáöntjük a szirupot és az egészet egynemű masszává gyúrjuk.
Diónyi golyókat formázunk belőle úgy, hogy mindegyik közepébe egy-egy szem mogyorót teszünk.
Végül tetszés szerint kókuszreszelékbe, cukor- vagy csokoládédarába forgatjuk őket.
Elkészítés A diót megdaráljuk. A cukrot a felhasított vaníliarúddal 1/2 dl tejben kevergetve felforraljuk, lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a diót, esetleg egy kanál rumot (nem f...
Elkészítési idő:A cukrot az ásványvízbe keverjük. Addig kevergetjük, amíg a cukor teljesen felolvad. A lisztet, a sütőport és a diót összekeverjük és a cukros vízhez adjuk, jól kikavarjuk. 22 x 35...
Elkészítési idő: