Családireceptkönyv.hu

Sertés pörkölt zöldséggel


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Adag: 6
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


400g gulyásleves vagy szelet
400 g sertéshús, gulyás vagy szelet
1 hagyma, nagy
1 gerezd fokhagyma
700 g burgonya
150 g petrezselyem
300g sárgarépa
1 póréhagyma, 200 g
1 pot petrezselyem
2 evőkanál vaj

bors
1 teáskanál római kömény
1 teáskanál őrölt pirospaprika, meredeken emelkedett
1 babérlevél
1 liter húsleves

Elkészítés:


Mossa meg a húst, pat száraz, szabadon, igény inak és a kocka. Hámozzuk meg és aprítsuk hagymát és a fokhagymát. Burgonya, petrezselyem és sárgarépa héja, tiszta póréhagyma és vágjuk mindent vastag szeletekre kb 1 cm. Mossuk ki a petrezselyem, rázza száraz és vágjuk.

Fry húst a forró vajban 5-8 percig. Körül élesen, sózzuk, borsozzuk. Majd váltakozva a előkészített alapanyagok egy bankot, ebben a szezonban, kömény, paprika, só, bors. hozzá a babérlevelet, felöntjük húsleves és forraljuk oldalirányban.

Pörkölt fedett keverés nélkül 90 percig. Cook. Távolítsuk el a babérlevelet, az évszak és szolgálni pörkölt.

Trükkök, tippek, praktikák:


Tápérték információ adagonként

mintegy 391 kcal / 1639 kJ , 33 g fehérje , 15 g zsír , 25 g szénhidrát

Sertés pörkölt zöldséggel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Stefánia szelet
Stefánia szelet

Kevés tejbe beáztatjuk a zsemléket. A tojásokat keményre főzzük. A hagymát apróra vágjuk és kevés zsiradékon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a kipréselt fokhagymát is. A megszokott m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Babi
Rulouri din carne de porc
Rulouri din carne de porc

Prăji?i ceapa tăiată mărunt si ciupercile tăiate într-o tigaie cu putin ulei. Fierbeti ouăle si tăia?i-le mărunt, apoi amestecati-le cu cascavalul dat prin răzătoare si amestecul...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Mustáros szelet
Mustáros szelet

A hús szeleteket kiklopfolom. Sózom, borsozom, mustárral mindkét oldalát bekenem, és kb 1-2 órát állni hagyom. Közben a hagymákat karikára szelem, lisztbe beleforgatom és kevés for...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk