A húshoz:
- 4 szelet sertéstarja
- 8 csipet só
- 4csipet fehérbors(őrölt)
- 8 csipet köménymag (őrölt)
- 250 g tejföl
-5 gerezd fokhagyma
-120 g kukoricaliszt
Sütéshez:
- 500 ml étolaj
Húst, sózzuk, borsozzuk
Egy tálkába összekeverjük a tejfölt, és az összenyomott fokhagymát.
Egy tálba rétegesen bekenjük a húst ezzel a tejföllel majd egy órát állni hagyjuk a hűtőben.
Majd beforgatjuk kukoricalisztben és kisütjük.
A gombát megpucolom és vastagabb szeletekre vágom, az olívaolajon megpárolom, majd hozzá adom a szeletekre vágott fokhagymát, a borsot, a kakukkfüvet, a petrezselyemzöldet és néhán...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Krumplit megpucoljuk, karikára vágjuk, átöblítjük. Olyan tepsibe (jénaiba) tegyük, amiben a 8 szelet tarja egymás mellett elfér, takarja a krumplit. 2. A krumplira rászórjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket kiklopfoljuk, az inakat bevágjuk, alaposan besózzuk. A lisztet egy teáskanál őrölt borssal, paprikával, köménnyel, és zúzott fokhagymával ízesítjük. A húsokat ebbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát kockára vágjuk, majd zsírjára sütjük. A vöröshagymát apróra szeljük, a fokhagymát pedig megtisztítjuk. A szalonnához adjuk a vöröshagymát és a zúzott fokhagymát, lepirí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű