A húshoz:
- 4 szelet sertéstarja
- 8 csipet só
- 4csipet fehérbors(őrölt)
- 8 csipet köménymag (őrölt)
- 250 g tejföl
-5 gerezd fokhagyma
-120 g kukoricaliszt
Sütéshez:
- 500 ml étolaj
Húst, sózzuk, borsozzuk
Egy tálkába összekeverjük a tejfölt, és az összenyomott fokhagymát.
Egy tálba rétegesen bekenjük a húst ezzel a tejföllel majd egy órát állni hagyjuk a hűtőben.
Majd beforgatjuk kukoricalisztben és kisütjük.
A karajt nagyobb szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, grillfűszerrel, steak borssal, chilivel megszórjuk, mustárral megkenjük és olajjal leöntve legalább egy órát állni hagyjuk...
Elkészítési idő: 1 óraA póréhagymát, paprikás szalámit és a kaliforniai paprikát vékonyabb csíkokra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A csíkokra vágott hozzávalókat összedolgozzuk a sajtta...
Elkészítési idő: 1 óraElkészítés: A húst csontozd ki,-én most nem csontoztam:) A bőrét, ha belefőzöd, kockázd fel nagyobb darabkákra, majd a húst is, valamivel kisebbekre 3x3 cm-es darabokra. A töb...
Elkészítési idő: 2