10 dkg kókuszreszelék
8 gramm konjac liszt
8 dkg porrá őrölt eritrit
6 tojás
só
A kókuszreszeléket kávédarálóval, vagy késes aprítóval finomabb szemcséjűre őröljük. Összekeverjük a többi száraz hozzávalóval. A tojást kettéválasztjuk. A fehérjéből csipetnyi sóval kemény habot verünk. A verést tovább folytatva egyesével hozzáadjuk a sárgákat is. A száraz hozzávalókat ezután óvatosan forgatjuk hozzá. Vigyázzunk, hogy a hab ne nagyon törjön össze. Sütőpapírral bélelt 12 x 25 cm-es formába öntve, 175 fokra előmelegített sütőben 40-45 perc alatt (tűpróba!) megsütjük.
Dagasztógépbe teszem a hozzávalókat és hagyom, hogy a gép szép hólyagos tésztát készítsen. Kb. 10-15 perc alatt szép sima, rugalmas felületű tésztát készítünk.Kelesztőtálban dupláj...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűAz élesztőt egy kevés cukros langyos vízbe felfuttatjuk.A liszthez hozzáadjuk a zsírt a sót a felfuttatott élesztőt és még annyi vizet hogy közepesen lágy tésztát kapjunk,majd dupl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLangyos , cukrozott tejbe felfuttatjuk az élesztőt. A szacharint kicsit megáztatjuk, hogy felolvadjon. A kakaót elkeverjük kevés vízbe. Egy tálba beleöntjük a kakaó kivételével...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A tejet a cukorral, a vajjal, és egy csipet sóval felforralom. Amikor felforrt, leveszem a tűzről, és robotgéppel gyorsan belekeverem a lisztet, addig kevergetve, míg elválik az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű