10 dkg eitrit, 15 dkg durvára darált dió, 7 dkg kókuszzsír,7 dkg durvára aprított, eritritben előfőzött, keményre szárított kezeletlen narancshéj, 1 dl cocomas, 1 dkg nyílgyökérliszt, 1 dkg bambuszrostliszt, 10 dkg, legalább 85 %-os étcsokoládé, 1 tk. kókuszzsír.
Az 1 dkg kókuszzsír és a csokoládé kivételével egy edényben összemelegítjük az összes hozzávalót. Bocs., a liszteket is a végén adjuk hozzá. 175 fokra előmelegített sütőben sütőpapírra kis kerek halmokat rakunk egymástól nagyobb távolságra, mert sülés közben elterülnek. Akkor jó, amikor a szélek már barnára sülnek. Hagyjuk teljesen kihűlni. A sütik hátulját áthúzzuk a gőzön felolvasztott, kókuszzsírral hígított étcsokival. És lehet, hogy karácsonyig még egy adagot krll készítenünk ... ;)
Az élesztőt langyos tejjel és cukorral felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a jól felvert egész tojásokat, az élesztőt, porcukrot, sót, tejet, gyorsan öss...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A sütőt 190 °C-ra előmelegítjük. 2. A banánt meghámozzuk, és egy villával összetörjük. 3. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a szódabikarbónával, a szerecsendióval és...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük egy elektromos habverő segítségével. Hozzáadjuk a mascarponét és a mandula aromát (opcionális) és kemény, habo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A cukrot kikeverjük a tojásokkal. 2. Hozzákeverjük a szoba hőmérsékletű margarint, majd ráöntjük a száraz hozzávalókat. 3. A tejet keverjük hozzá utoljára, kisebb adagokban....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű