10 dkg eitrit, 15 dkg durvára darált dió, 7 dkg kókuszzsír,7 dkg durvára aprított, eritritben előfőzött, keményre szárított kezeletlen narancshéj, 1 dl cocomas, 1 dkg nyílgyökérliszt, 1 dkg bambuszrostliszt, 10 dkg, legalább 85 %-os étcsokoládé, 1 tk. kókuszzsír.
Az 1 dkg kókuszzsír és a csokoládé kivételével egy edényben összemelegítjük az összes hozzávalót. Bocs., a liszteket is a végén adjuk hozzá. 175 fokra előmelegített sütőben sütőpapírra kis kerek halmokat rakunk egymástól nagyobb távolságra, mert sülés közben elterülnek. Akkor jó, amikor a szélek már barnára sülnek. Hagyjuk teljesen kihűlni. A sütik hátulját áthúzzuk a gőzön felolvasztott, kókuszzsírral hígított étcsokival. És lehet, hogy karácsonyig még egy adagot krll készítenünk ... ;)
Az élesztőt a langyos cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet a zsírral elkeverjük, hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, belekeverjük a tejfölt és jól összegyúrjuk. 45 percen át keles...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKunta tésztáját sütni. Krém :A 2 dl sima joghurtot és a 2 dl meggyes joghurtot keverjük össze, adjuk hozzá a lágy natúr krémsajtot,cukrot és azzal is alaposan keverjük el. A zselat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőmelegítjük a sütőt 180°C-ra. Egy szögletes sütőformát kibélelünk sütőpapírral. Előkészítjük és kimérjük a hozzávalókat. A szobahőmérsékletű vajat kézimixerrel, közepes sebessé...
Elkészítési idő: 95 perc Nehézség: KönnyűMix össze mindent, és keverjük össze 180-re. Dörzsöld és cukormáz.
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: Könnyű