10 dkg eitrit, 15 dkg durvára darált dió, 7 dkg kókuszzsír,7 dkg durvára aprított, eritritben előfőzött, keményre szárított kezeletlen narancshéj, 1 dl cocomas, 1 dkg nyílgyökérliszt, 1 dkg bambuszrostliszt, 10 dkg, legalább 85 %-os étcsokoládé, 1 tk. kókuszzsír.
Az 1 dkg kókuszzsír és a csokoládé kivételével egy edényben összemelegítjük az összes hozzávalót. Bocs., a liszteket is a végén adjuk hozzá. 175 fokra előmelegített sütőben sütőpapírra kis kerek halmokat rakunk egymástól nagyobb távolságra, mert sülés közben elterülnek. Akkor jó, amikor a szélek már barnára sülnek. Hagyjuk teljesen kihűlni. A sütik hátulját áthúzzuk a gőzön felolvasztott, kókuszzsírral hígított étcsokival. És lehet, hogy karácsonyig még egy adagot krll készítenünk ... ;)
20 dkg p.cukrot, 4 tojás sárgájával habosra keverünk, majd hozzáadjuk az olajat és a vizet. A liszthez hozzáadjuk a sütőport és összekeverjük a tojásos masszával. A tojások fehé...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojás sárgákat verjük fel a cukorral, egészen fehéredésig. A tojásfehérjéket egy csipet sóval verjük kemény habbá. A cukros sárgájába keverjük bele a mascarpone-t, majd óvatosan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlufóliára annyi csokialapot készítünk,ahány adagot készítünk. Felszeleteljük a kalácsot 3-4 ujjnyi vastagra,ráültetjük a csokialapra. Hűtőbe tesszük. Addig kikeverjük a hideg vaní...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes