2 cups raw riced cauliflower
4 eggs
1 cup almond meal
3 teaspoons turmeric powder
½ teaspoon sea salt or Himalayan pink salt
Preheat oven to 350°F. Line a baking tray with parchment paper.
In a medium bowl, mix all ingredients and combine well with a spoon.
Transfer mixture to the lined baking tray and evenly press it into a rectangle. Make sure the layer is about ½-centimeter thick.
Bake at 350°F for 30 minutes, or until golden.
Once baked, cool completely and gently peel the parchment paper from the flatbread.
Slice flatbread into 8 pieces.
http://www.healthy-holistic-living.com/gluten-free-cauliflower-bread.html
Mindent összekeverek, bedagasztom. 30 percet kelesztem, majd 180 fokon 35 percet sütöm.
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű1 dl langyos tejbe tesszük a kávéskanál cukrot, és belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk. Egy tálba tesszük a lisztet, sót, olajat a maradék langyos tejet és a felfuttatott él...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összedolgozni, vékonyra kisodorni,megtölteni és hideg sütőbe tenni,200 fokra állítani a sütőt, és rögtön sütni kb. 25-28 percig! A tésztát sütés előtt felvert egés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a langyos vízben elkevert porélesztővel, a sóval, olajjal összegyúrom. majd egy órát kelesztem, a kenyérsütő formát kivajazom és a kenyértésztát formázás után a formába...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű