100 gr vöröslencse,
20 gr bulgur,
1 közepes hagyma,
3 db fokhagyma,
1 konzerves paradicsom (darabos),
1 ek oliva olaj,
kakukkfű,
1-2 ek eritrit,
petrezselyem,
menta,
só, bors,
chili,
alaplé (nálam víz és adalékmentes ételizesitő) a max jelig
Növényi tejkészítő gépben
A legényfogó leves elkészítéséhez első lépésként az apróra vágott hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a hasábokra vágott leveszöldséget és a gombát. Átpirítjuk. Beletesszük a kis ko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden zöldséget alaposan megtisztítunk. A répát, a petrezselymet karikára, a karalábét, zellert, krumplit kockára vágjuk. A krumpli kivételével minden zöldséget egy fazékban felte...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűA hagymát és fokhagymát puhítsuk meg vajon. Dobjuk rá a répát és burgonyát, a fűszereket. Öntsük fel az alaplével. Főzzük ameddig félig megpuhul, majd dobjuk bele a karfiolt, 2...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlajon megpirítjuk a csirke csontot, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet. Hozzáadunk egy evőkanál sárga curryt, egy evőkanál zöld curry pasztát és négy evőkanál mézet. Ho...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű