100 gr vöröslencse,
20 gr bulgur,
1 közepes hagyma,
3 db fokhagyma,
1 konzerves paradicsom (darabos),
1 ek oliva olaj,
kakukkfű,
1-2 ek eritrit,
petrezselyem,
menta,
só, bors,
chili,
alaplé (nálam víz és adalékmentes ételizesitő) a max jelig
Növényi tejkészítő gépben
A szokásos módon pörköltet csináltam sűrű szafttal. Mikor már félig puha a hús,tettem hozzá felkockázott sárgarépát,krumplit,zellert,zöldség zöldjét . A kívánt mennyiségig felöntö...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA zöldségféléket megtisztítjuk, a vöröshagymát apró, a sárgarépát és a burgonyát 1×1 cm-es kockákra vágjuk, a gombát felszeleteljük. Nagy lábasban, az olajon pirítani kezdjük a vör...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElőször áztassuk be egy tál vízbe a csicsókát, zöldségkefével tisztítsuk meg, végül vágjuk négybe. A hagymát aprítsuk fel, és egy kevés olíva olajon dinszteljük meg. Amikor a hagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy fazékban megdinszteljük a vöröshagymát, a zúzott fokhagymával majd megfonnyasztjuk a pirospaprikával, majd a savanyú káposztát apróra vágva hozzáadjuk és felengedjük 2-2,5 lite...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes