1 konzerv csicseriborsó
4 ek olívaolaj
1 kis citrom frissen csavart leve
1 sárgarépa, 1 kis zeller , 1 arasznyi póréhagyma
2 maréknyi vegyes zöldsaláta
10 dkg fetasajt
A csicseriborsót a mosogató felett egy szűrőbe öntjük, hideg vízzel átmossuk, lecsurgatjuk.
Egy nagy tálba áttöltjük. Leöntjük az olajjal, rácsavarjuk a citromot, sózzuk, borsozzuk.
A sárgarépát, zellert lereszeljük, a pórét karikákra vágjuk és hozzáadjuk a csicseriborsóhoz.
Tálalás előtt fetasajtot morzsálunk rá.
Tálaljuk salátaként főételek mellé – de ideális lehet gyors (és diétás) ebédre, vacsorára friss péksüteménnyel .
Den Reis im Salzwasser wie gewohnt kochen. Die Hühnerbrust je nach Größe in mit Brühe und Salz gewürztem Wasser kochen, bis das Fleisch gar ist. Bei mir dauerte es ca. 15 Minuten....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat forrástól számítva 15 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni. A tejfölt, a majonézt, és a mustárt összekeverjük egy tálban. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, édesítjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz üvegtésztát darabokra törjük és forró vízbe tesszük. Megvárjuk amíg megpuhul, majd leszűrjük. A megmosott retket és almát kockákra vágjuk, a salátát apróra tépkedjük. A kefirt ö...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűMehet minden az aprítóba... intenzív ízű salátaöntet, vagy mártogatós
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű