6 tojás
5 evőkanál édesítőszer (update zéró cukor vagy Eritrit
1 kiskanál fahéj
1 citrom reszelt héja
6 evőkanál mák
tetszés szerinti lekvár
A tojás sárgáit az édesítővel, fahéjjal habosra keverjük és hozzáadjuk a mákot. A fehérjéből egy csipet sóval kemény habot verünk és óvatos mozdulatokkal a krémhez vegyítjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük. A papírral együtt szépen feltekerjük, és hagyjuk kihűlni. Majd lekvárral megkenjük.
Elkészítés: Hagyományos módon palacsintatésztát készítünk, megsütjük a palacsintákat. A töltelékhez a vöröshagymát apróra vágjuk, olajon megdinszteljük. Rátesszük a darált húst,...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KözepesA zöldségeket megtisztítjuk. A húst kisebb kockákra vágjuk, és a vajon 10-15 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a gyöngyhagymát, a szeletelt sárgarépát, a zöldborsót, és további 8-10 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon megpirítjuk a vöröshagymát, majd a fokhagymát, rádobjuk a darált húst és fehéredésig pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a ketchupot és ízesítjük a fűszerekkel. Té...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA káposztát legyaluljuk. Nem sózzuk be! Az olajat egy fedeles edényben megforrósítjuk, és a cukrot beletesszük. Hagyjuk a cukrot elolvadni, majd hogy aranybarnára színeződjön. N...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű