1 közepes fej vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma
50 dkg darált hús
50 dkg paradicsompüré, ketchup
só, bors, oregánó, kakukkfű, bazsalikom
olívaolaj
50 dkg spagetti v. tagliatelle
reszelt sajt
Az olajon megpirítjuk a vöröshagymát, majd a fokhagymát, rádobjuk a darált húst és fehéredésig pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a ketchupot és ízesítjük a fűszerekkel.
Tésztával és reszelt sajttal tálaljuk.
1. Általánosságban azt mondhatjuk, hogy a marhaszegy bármely része megfelelő a pastramihoz, de ha tökéletes pastramit szeretnénk, akkor a köldök feletti részt érdemes választani, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott vörös- és fokhagymát az olívaolajon és a vajon megdinszteljük, beleszórjuk a rizst, megpirítjuk, majd felöntjük a fehérborral. Ha elpárolgott a lé, folyamatos keve...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz-lemérjük a tojásokat hajastól -...ahány gramm a tojás annyi gramm legyen a gríz - feltörjük a tojásokat ..jól .felverjük és lassan belekeverjük a grízt --csak a végén a...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Nehézpizzatészta 50 dkg lisztből. 10 részre osztva, elég nagy tojás alakúra nyújtva. Hosszában kettéhajtani és feltekerni. Éjszaka a hűtőben pihen. Reggel kiolvaszt simán magától. Mago...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű