1 közepes fej vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma
50 dkg darált hús
50 dkg paradicsompüré, ketchup
só, bors, oregánó, kakukkfű, bazsalikom
olívaolaj
50 dkg spagetti v. tagliatelle
reszelt sajt
Az olajon megpirítjuk a vöröshagymát, majd a fokhagymát, rádobjuk a darált húst és fehéredésig pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a ketchupot és ízesítjük a fűszerekkel.
Tésztával és reszelt sajttal tálaljuk.
A vizet odateszem foni,keves soval A puliszka lisztet atszitalom Amikor a viz forr,allando keveres mellett bele szorom a puliszka lisztet A tuzet kissebbre huzom,es hagyom foni....
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesA májat kevés vízben megfőzzük, majd hagyjuk hűlni és felszeleteljük, egy tálba tesszük. A főtt tojásokat is felszeleteljük és a tálba tesszük. A hagymát és a petrezselyemzöldet ap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rántás a magyar konyha specialitása, különleges, magyaros ízt ad az ételnek. Rántást lisztből készítünk valamilyen zsiradékkal, levesek, főzelékek sűrítésére, ízesítésére....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű