csirkecomb,gomba,1ü édes-savanyú mártás,só bors,fokhagymapor,olaj
Combokat felkockázom kisebb darabokra,a gombát cikkekre vágom,olajon párolom,só,bors,fokhagymapor hozzáadásával,lehet víz nem is szükséges hozzá,de ha kell picit teszünk,mikor megpuhultak ráöntöm a mártást kicsit össze főzöm,ha kell még ízesítem. Szerintem lehet kukoricát is tenni hozzá . Tésztával sajttal tálalom. Finom nagyon !
1. A csirkealkatrészeket megmossuk, megpucoljuk, levét lecsepegtetjük. A mellett 8 darabra vágjuk, hogy jól átsüljön. 2. A húsokat minden oldalukon befűszerezzük sóval, borssal, f...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: KözepesEgy kevés olívaolajon a felszeletelt gombát megpirítjuk. Majd ezután a felszeletelt húst is kevés sóval és borssal lepirítjuk. A hagymát és paprikát (nekem fél zöld és fél piros vo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet kisebb kockákra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, és félretesszük. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Egy nagy dobozos tejfölt összekeverünk 15 dkg reszelt trappista sajtta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellek felét feldaraboljuk, kevés olajban sóval, borssal átsütjük. Miután picit hűlt aprítógéppel alaposan összedaraboljuk. Olajban finomra vágott vöröshagymát és fokhagymá...
Elkészítési idő: 1-1,5 óra Nehézség: Közepes