Családireceptkönyv.hu

Csirkecomb édes-savanyú mártásban


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


csirkecomb,gomba,1ü édes-savanyú mártás,só bors,fokhagymapor,olaj

Elkészítés:


Combokat felkockázom kisebb darabokra,a gombát cikkekre vágom,olajon párolom,só,bors,fokhagymapor hozzáadásával,lehet víz nem is szükséges hozzá,de ha kell picit teszünk,mikor megpuhultak ráöntöm a mártást kicsit össze főzöm,ha kell még ízesítem. Szerintem lehet kukoricát is tenni hozzá . Tésztával sajttal tálalom. Finom nagyon !

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sütőben sült szezámmagos csirkecomb
Sütőben sült szezámmagos csirkecomb

A csirkecombokat, kicsontoztam. Tejes, fokhagymás, borsos pácot készítettem és a hússzeleteket ebben hagytam állni 3 órán át. Ezt követően, papírtörlővel leittam róla a páclevet (h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkecomb sütve (x)
Csirkecomb sütve (x)

később

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Rántott csirkemell csípős, krémsajtos, baconos
Rántott csirkemell csípős, krémsajtos, baconos

A snidlinget, a jalapenot, a paradicsomot és a bacont apróra vágjuk. A bacont lepirítjuk, leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott snidlinget, jal...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk