400 gramm keksz, 150 gramm zselékocka,(kb. 6 db zselés szaloncukor ) 100 gramm pirított dió, 50 gramm mazsola, 100 gramm vaj, 200 ml tej, 3 kanál cukor, 3 kanál kakaó, ( mazsolát kihagytam ),aszalt sárgabarackot tettem bele az is kb. 6 db .egy csipet só, egy kávéskanál rumeszenc.
Egy fél órával a műveletek elkezdése előtt áztassuk be a mazsolát vízbe, hogy tudjon kidegedni. Tőrjük össze a kekszet minél kisebb darabokra, vagy daráljuk le, és tegyük egy tálba. Majd adjuk hozzá a diót, mazsolát, zselékockát. (Én jobban szeretem tördelni a kekszet, mert akkor nagyobb darabkák maradnak a kekszből),Törtem a kekszet,diót, a szaloncukrot és aszalt barackot apróra vágtam.össze nyomkodtam folpakkon és rúddá formáztam,ha esetleg nem sikerülne,ki is lehet golyózni ,nagyon finom ,hűtőben jól be kell hűteni
Habverővel a vajat és nádcukrot habosra kevertem. Hozzáadtam a fahéjat kevertem egy kicsit és a tojásokkal is jól összekevertem. A sót a liszttel elkevertem és fakanállal keverte...
Elkészítési idő: 1 óraA tojásfehérjét habbá verjük .A sárgáját kikeverjük a cukorral,beleöntjük a tejet,majd az olajat .A lisztbe belekeverjük a sütőport , a sót , a vaniliás cukrot és a tojásos masszáh...
Elkészítési idő:1.Felmelegítjük a cukrot a vízzel, amint elkezd forrni, levesszük a tűzről. Hozzáadjuk a margarint, kekszet és a diót. Elfelezzük a masszát, a felébe beledolgozzuk a csokit és a ka...
Elkészítési idő: 15+5 perc