4 db tojás, 22 dkg cukor, 1 dl olaj, 1 dl víz,25 dkg liszt, kevés sütőpor, vaníliaaroma
A tojások fehérjét kemény habbá verni ,sárgáját cukorral,aromával habosra keverni ,hozzáadni olajat kikeverni ,vizet hozzá kikeverni,aztán hozzá a sütőporos liszt simára dolgozni,végül a fehérje hab.A nagy fekete lapos tepsiben sütni,forrón feltekerni . Ha kihűlt tölteni . FINCSI
Először készítsd el a tésztát. A sütőt állítsd 170 fokra, légkeveréses funkcióra. A tojásokat gondosan válaszd szét, és a fehérjét verd kemény habbá egy csipetnyi sóval. A sárg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsd elő 200 fokra. Egy nagyobb tepsit bélelj ki sütőpapírral a vendégváró sós sütiknek. A friss leveles tésztát hajtogasd ki a csomagolásból, vágd fel kb. 2 centi...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét a hideg vízzel keményre verem hozzáadom a tojások sárgáját a forró vizet a porcukrot az olajat a sütőport a vanílíát és a citrom haját legutoljára óvatosan a li...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztbe elmorzsoljuk a vajat, hozzáadjuk a tojássárgáját és a cukros tejbe felfuttatot élesztöt, és összegyúrjuk A tojásfehérjét a cukorral gőz felett habosra keverjük, hozzáadj...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes