4 db tojás, 22 dkg cukor, 1 dl olaj, 1 dl víz,25 dkg liszt, kevés sütőpor, vaníliaaroma
A tojások fehérjét kemény habbá verni ,sárgáját cukorral,aromával habosra keverni ,hozzáadni olajat kikeverni ,vizet hozzá kikeverni,aztán hozzá a sütőporos liszt simára dolgozni,végül a fehérje hab.A nagy fekete lapos tepsiben sütni,forrón feltekerni . Ha kihűlt tölteni . FINCSI
A vajat megolvasztjuk, majd a tejjel összemelegítjük, illetve összekeverjük az olvasztott csokival. A szilárd hozzávalókat összekeverjük – ide jöhetnek az apróra tört magvak, aprít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz első réteg hozzávalóit összegyúrjuk és egy tepsibe nyomkodjuk (a tepsi mérete 28×36 cm). A túrót a felvert tejszínnel és a cukrokkal összekeverjük és a kekszre kenjük. Erre jön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÉpített: 1 doboz tejszín (200 gr) lesz. 200 gr és csokis csokoládé keveréke. Fent van a szekrényben, a textúra. Egy csésze mogyorós adnak hozzá egy csésze mogyorós, mielőtt szakadó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojasokat a cukorral habosra kavarjuk Hozzaadjuk az olajat,majd felvaltva,adagonkent hozza keverjuk a sutoporral elkevert lisztet es a tejet A teszta lehetoleg ne legyen tul hi...
Elkészítési idő: 90 Nehézség: Közepes