60 dkg liszt
2 dl tej ( lehet még kell bele a jó állaghoz kicsi)
3 ek cukor
2 dkg élesztő
1 tk só (én picit többet raktam)
40 gr olaj
100 gr joghurt
Megcsináljuk, dagasztjuk a szokásos módon a kelt tésztát, kelesztjük egyszer egészben, cipózzuk ( nekem 10 db lett) így is kelesztjük és mehet kb 190 fokos sütőbe. Ja a tetejét én csak tejjel kentem meg, és szórtam rá szezám magot.Lehet édeskésre is csinálni,akkor nem szórjuk magvakkal meg.
1. A tojásokat szétválasztjuk. Egy nagy tálban robotgépben összekeverjük a tejet, a tojássárgáját, a cukrot, a lisztet, a vaníliás cukrot, a sütőport és a sót. 2. Kemény habbá ver...
Elkészítési idő: 30 min Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegíteni. A lisztből, vajból, zabpehelyből omlós tésztát gyúrni. az almát megmosni, hámozni, szeletelni. A tepsit kivajazni, almaszeletekkel kibélelni( akár több réteg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét kemény habbá verjük, apránként a cukrot is hozzáadjuk. A lisztet a kókuszreszelékkel összekeverjük, óvatos mozdulatokkal a habba forgatjuk. Sütőpapírral bélelt te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű