Piskóta hozzávalói:
- 6 tojás
- 6 evőkanál cukor
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 csipet só
Töltelék:
- tejszínes puding
A tojásokat ketté választjuk, a tojássárgájához hozzá adjuk az cukrot, és habosra keverjük, hozzá adjuk a kakaóport, és alaposan elkeverjük.
A tojásfehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük, majd bele forgatjuk a masszába.
Ezután a piskóta keveréket egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 160 fokon 15-20 percig sütjük. Még melegen feltekerjük, és miután kihűlt megtöltjük.
* Bármilyen krémmel meg lehet tölteni.
* Mivel én gázsütővel sütöttem, picivel magasabb hőfokon és tovább sütöttem pár perccel, hogy jó legyen a piskóta tésztája.
* Forrás: http://erezdmagadjol.hu/2013/05/lisztmentes-piskota-tekercs-legdietasabb-sutemenyek/
A sütőt beállítom 200 fokra, míg a masszát bekeverem és szétrakom, éppen felmelegszik. Külön keverőtálba teszem a kimért száraz és nedves hozzávalókat, a mazsolát (vagy bármelyike...
Elkészítési idő:Keverd össze a tejet a pudingporral. Verd habbá a tejszínt és óvatosan forgasd a krémbe. Oszd 3 részre a kekszet és az első adagot rakd sorba az üvegtál aljára és kend rá a habos...
Elkészítési idő:A tojást a cukrot habosra keverjük,mehet hozzá az olaj,só,vanilia kivonat,és a joghurt. Hozzá keverjük a lisztet amiben elkevertük a kakaóport,szódabikarbónát,sütőport. Hozzákeve...
Elkészítési idő: