1 csomag babapiskóta (20 dkg) (én Mannert használtam, ez a fajta vékonyabb, mint a többi)
2 csomag csokis pudingpor
8 dl tej
10 dkg vaj
5 evőkanál cukor
kb. 1-1,5 dl kávé
2 dl Meggle cukrászhab (habtejszín)
A kávét lefőzzük, a pudingot a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük, majd egy picit hűtjük. Ha langyosra hűlt belekeverjük a vajat. A habtejszínt felverjük.
A kávéba egyenként belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai aljára fektetjük. Jöhet rá egy adag krém és egy kis tejszínhab.
Addig folytatjuk a rétegezést, amíg elfogynak a hozzávalók. Arra figyeljünk, hagy a tetejére krém kerüljön és tejszínhab. Megszórjuk kakaóporral és hűtőbe tesszük minimum 2-3 órára, de legjobb egy éjszakára.
Hűtsd le magad, és élvezd az ízek harmóniáját ebben a gyors, sütés nélküli desszertben.
A piskótalapokat egyesével készítjük el - a tojásokat szétválasztjuk, a sárgájához hozzáadjuk a cukrot, fehéredésig keverjük. Beleszórjuk az átszitált lisztet, a kakaósnál a...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KözepesA lisztet, tojást, zsírt kevés kakaóporral behintjük. A sütőport, cukrot, tejet jól összegyúrjuk, hogy jól sodorható legyen. Három lapot sütünk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzávalókat összekeverjük,sütőpapírral bélelt tepsiben kb 15-20 percig sütjük./sütő függvénye/kivesszük a tepsiből,következő sziruppal leöntjük: 1 dl forró víz 1 evőkanál cukor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tepsit bélelj ki sütőpapírral, és egy evőkanál segítségével halmozz rá kupacokat, majd kicsit nyomkodd meg. Arra vigyázz, hogy ne legyenek a kekszek egymáshoz túl közel, mert s...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű