8 szelet csontozott sertéskaraj
» 30 dkg finomliszt
» 2 db tojás
» 3 dl tej
» 1 kevés só
» 5 dl étolaj
A karajszeleteket kiklopfolom, majd sózom. A 20 dkg lisztből, a tejből és a tojásokból, csipet sóval, sűrű palacsintatésztát keverek. A hússzeleteket lisztbe, majd a palacsintatésztába forgatom és bő olajban kisütöm
A sertéshúst felkockázzuk, mint a pörköltnek valót. A vöröshagymát karikákra vágjuk. A sertésmájat csíkokra szeljük. Egy lábasban felolvasztjuk a zsírt, ezen lesütjük a húst, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst vékonyra kiverjük, besózzuk, egy kevés zsírban hirtelen pirosra kisütjük. 2. Tűzálló tálra egymás mellé tesszük a kisült szeleteket, és mindegyiket leborítjuk egy sze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnákat vékony, gyufaszál vastagságú csíkokra vágom, zsírjára sütom, hozzáadom az apró kockára vágott vöröshagymát, üvegesre párolom, majd rádobom a csíkokra vágot húst és fe...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. A sertéshúst metéltre vágjuk. 2. A szalonnát apróra vágjuk, kiolvasztjuk, és ennek zsírjában az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk. 3. Jól átforgatjuk ebben a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű