A vöröshagymát aprítsd fel, és kevés olajon dinszteld meg.
Szórd bele a pirospaprikát, alaposan forgasd össze, majd az egészet keverd a darált húshoz.
Add hozzá a megtisztított rizst is - nem kell megfőzni -, és sóval, borssal ízesítsd, ízlésed szerint.
2 tojást üss rá, és keverd össze.
A káposztát tedd forrásban lévő vízbe, és hagyd, hogy megpuhuljon.
Amikor lecsepegett, töltsd meg a húsos-rizses keverékkel, és a végeit úgy tekerd be, hogy a töltelék ne folyjon ki belőle.
A savanyított káposztát szórd egy fazék aljába.
Fektesd rá a tekercseket, és annyi vízzel engedd fel, amennyi pont ellepi a káposztákat.
Amikor a víz elkezd gyöngyözni, öntsd rá a sűrített paradicsomot, és egészen addig főzd, míg a töltelék elkészül benne.
Ezt úgy tudod ellenőrizni, hogy kiveszel egyet a tetejéről, és megkóstolod.
Végül tejföllel leöntve tálald. Ha nagyon szereted a hagymát, akár azzal is díszítheted.
A krumplikat megmossuk, meghámozzuk, és apró lyukú reszelőn pépesre reszeljük. Beleütjük a tojást, beleszórjuk az apróra vágott petrezselyem levelét, a lisztet, a sót, borsot, é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA füstölt csülköt puhára főzzük, kicsontozzuk és szeletekre vágjuk. A római tálat kibéleljük bacon szalonnával és erre teszünk friss zellerlevelet. A hagymát és a fokhagymát üveg...
Elkészítési idő: kb 1,5 óra Nehézség: Közepes1. Szeleteljük fel a vöröshagymát, és préseljük össze a fokhagymát, majd hagyjuk állni 5 percig, így fokozhatjuk a fokhagyma egészségvédő hatását. 2. Egy rozsdamentes acél serpeny...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA csirkét megmossuk és apró darabokra vágjuk, majd serpenyőben, kevés felforrósított olajon megsütjük, végül egy tálba szedjük. A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, majd a serpe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű