◾1 nagy csirkemell
◾30 dkg gomba
◾7 gerezd fokhagyma
◾2 evőkanál édes mustár
◾1 teáskanálnyi csípős mustár
◾1 dl főzőtejszín
◾só, bors
◾olaj
A fokhagymát és a gombát kevés olajon elkezdjük dinsztelni, majd ráhelyezzük a felszeletelt csirkemellet. Mindkét oldalát megsütjük, ezt követően a mustárt és a tejszínt összekeverjük és felöntjük vele, majd fűszerezzük és lefedve pároljuk.
A húst megmossuk, szárazra itatjuk, sóval, borssal fűszerezzük, egy tűzálló tálba rakjuk. A mustárt elkeverjük a sziruppal, tejszínnel és az ecettel, majd a húsra simítjuk. Betol...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA zúzát alaposan mossuk meg, majd ízlés szerint daraboljuk fel. (én kisebb kockákra vágtam) A vöröshagymát és a fokhagymát pucoljuk meg, majd vágjuk fel apróra. A gombát vékony...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KönnyűA húst tetszés szerint vágjuk kockákra vagy csíkokra, majd forgassuk egybe a sóval, borssal, reszelt fokhagymával, olajjal és a mustárral. A mustáros húst fedjük le és tegyük 1 éjs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet megmossuk, leszárítjuk, és csíkokra vágjuk, majd finomra ledaráljuk. 2. A hagymát megtisztítjuk, és nagyon apróra összevágjuk, vagy a hús után ledaráljuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű