◾1 nagy csirkemell
◾30 dkg gomba
◾7 gerezd fokhagyma
◾2 evőkanál édes mustár
◾1 teáskanálnyi csípős mustár
◾1 dl főzőtejszín
◾só, bors
◾olaj
A fokhagymát és a gombát kevés olajon elkezdjük dinsztelni, majd ráhelyezzük a felszeletelt csirkemellet. Mindkét oldalát megsütjük, ezt követően a mustárt és a tejszínt összekeverjük és felöntjük vele, majd fűszerezzük és lefedve pároljuk.
A húst befűszerezzük és ha van rá lehetőség, állni hagyjuk néhány órát. A zöldségeket megtisztítjuk, csíkokra, illetve cikkekre vágjuk, a kelbimbót félbe, ha túl nagyok. Kizsírozo...
Elkészítési idő:A csirkemájról leszedem a szívet. A lisztbe teszek ízlés szerint majorannát és frissen őrölt borsot, majd ebbe beleforgatom a májat. Ezt felgöngyölöm a bacon szalonnába, és egy ki...
Elkészítési idő:Az olajjal kikent jénaiba tesszük a tisztított, fűszerekkel bedörzsölt husit. Köré-mellé helyezzük a brokkolit és a csíkozott paprikát. Rálocsoljuk a tejszínt, fóliával letakarju...
Elkészítési idő:A csirkemell tekercsekhez vágd kb. 0,5 centi vastag szeletekre a csirkemell filéket. Picit sózd be őket, majd pakolj mindegyikre 1-1 aszalt paradicsomot és 1-2 bazsalikomlevelet. C...
Elkészítési idő: