1/2 kg serteshus (lehet comb, karaj)
60 dkg krumpli
1 fej hagyma
só, bors, pirospaprika
babérlevél
1 leves kocka (elhagyhato)
olaj a hagyma parolasahoz
A hust kockakra , a hagymat pedig aprora vagtam.
Keves olajon a hagymat uvegesre paroltam.
Beletettem a a kockazott hust, es egyutt addig paroltam ameddig a hus kifeheredett.
Fuszereztem, so,bors, pirospaprika, leveskocka, babérlevél.
Felontoottem annyi vizzel, hogy jol ellepje a hust.
Kozben a krumplit megpucoltam, es kockakra vagtam.
Amikor a hus mar szinte keszre puhult, akkor hozzaadtam a kockazott krumplit.
Potoltam annyi vizzel, amennyire suru levest akartam kesziteni.
Lehet surubben, vagy higabbra kesziteni, ki ahogy szereti.
Kozepes tuznel addig foztem, ameddig a krumpli is puha lett.
Talalas elott hagytam kb. 20 percet, hogy az izek osszeerjenek...
A zellert és a krumplit kicsi kockákra vagdaljuk, és felöntjük kb. 5-6 dl vízzel. Beletesszük a leveskockát, a kettévágott fokhagymagerezdeket, a fűszereket, és megfőzzük. Ha a zel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy fazékban kacsazsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott csirkemellet, lepirítjuk, közben sózzuk, borsozzuk, majd mikor a hús sz...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet felvágjuk vékony csíkokra, majd fél órára bepácoljuk 2-2 evőkanál szójaszósz és hoisin szósz keverékébe. A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk, a kelkáposzta levelet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket felkarikázzuk, a petrezselymet apróra vágjuk. Kevés olajon megdinszteljük a répákat, a gombát és az apróra vágott hagymát. Ha kész, megszórjuk 1 csapott evőkanál lis...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű