1/2 kg serteshus (lehet comb, karaj)
60 dkg krumpli
1 fej hagyma
só, bors, pirospaprika
babérlevél
1 leves kocka (elhagyhato)
olaj a hagyma parolasahoz
A hust kockakra , a hagymat pedig aprora vagtam.
Keves olajon a hagymat uvegesre paroltam.
Beletettem a a kockazott hust, es egyutt addig paroltam ameddig a hus kifeheredett.
Fuszereztem, so,bors, pirospaprika, leveskocka, babérlevél.
Felontoottem annyi vizzel, hogy jol ellepje a hust.
Kozben a krumplit megpucoltam, es kockakra vagtam.
Amikor a hus mar szinte keszre puhult, akkor hozzaadtam a kockazott krumplit.
Potoltam annyi vizzel, amennyire suru levest akartam kesziteni.
Lehet surubben, vagy higabbra kesziteni, ki ahogy szereti.
Kozepes tuznel addig foztem, ameddig a krumpli is puha lett.
Talalas elott hagytam kb. 20 percet, hogy az izek osszeerjenek...
A húst és a csontot megmossuk. A húst felkockázzuk. A zöldségeket megpucoljuk, a répát, fehérrépát nagyobb darabokra vágjuk, a zellert, karalábét, krumplit, hagymákat, paprikát...
Elkészítési idő:Vájd ki a tök belsejét és vágd fel kis darabkákra. Forró olajon párolj hagymát, majd add hozzá a szétzúzott fokhagymát, a fűszereket, majd a tököt. Kicsit pirítsd át az egészet, m...
Elkészítési idő: 40A krumplit megpucoljuk, megmossuk, kockára vágjuk. Egy fazékba tesszük annyi vizet öntsünk hozzá, hogy bőven ellepje (ez egyénre szabott ki milyen levesesen, illetve sűrűn szereti...
Elkészítési idő: